Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 608595
Extracte de l’acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 3 d’octubre de 2022, relatiu a l’aprovació de les bases i la convocatòria d’ajuts a les escoles infantils curs 2021-22 (Exp. 1505-2022-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 652634

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/652634):

Primer. Beneficiaris.

a) Els beneficiaris han de ser titulars d‘escoles infantils de Menorca de primer cicle d'educació infantil, 0-3 anys, i han de tenir l'autorització corresponent de la Conselleria d'Educació i Formació Professional, establerta pel Text consolidat del Decret pel qual s'estableixen els requisits mínims dels centres de primer cicle d'educació infantil, aprovat pel Decret 23/2020, de 31 de juliol.

b) S'ha de tenir constituït el Consell Escolar del centre i haver nomenat el director o directora.

c) S'ha de disposar del Projecte educatiu del centre, del Pla d'atenció a la diversitat i de la Programació general anual.

d) S'ha de disposar de la Memòria anual del curs escolar de l'any de la convocatòria aprovada pel Consell Escolar.

e) El centre ha d'estar al corrent dels pagaments de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, i no tenir cap obligació fiscal pendent amb el Consell Insular de Menorca.

f) Els centres per als quals se sol·licita l'ajut han d'estar integrats dins el programa per a la gestió educativa de la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears (GESTIB) i s'han de mantenir actualitzats pel que fa a la gestió administrativa de l'alumnat i del professorat.

Segon. Objecte

L'objecte de les ajudes és col·laborar en el funcionament de les escoles infantils i donar suport a les activitats educatives que desenvolupen i que van destinades a infants en edats corresponents al primer cicle de l'educació infantil, fins a 3 anys, i a llurs famílies.

Tercer. Bases reguladores

La convocatòria es regeix per les bases aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en la sessió de caràcter ordinari de 3 d'octubre de 2022.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 580.000 € (cinc-cents vuitanta mil euros), desglossats de la següent manera:

 

Quantitat màxima

Línia 1: Ajuts al funcionament de les escoles infantils de primer cicle i a les activitats educatives que desenvolupen

450.000 €

Línia 2: Ajuts a l'escolarització dels infants de les famílies en situació de vulnerabilitat

130.000 €

TOTAL

580.000 €

Cinquè. Terminis de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà en el termini d'un mes des del dia que es publiqui la convocatòria en el BOIB.

Sisè. Altres dades

L'import màxim de la subvenció per centre escolar es fixa en:

- Per al conjunt dels mòduls de l'1 al 6 (que es fixen a la convocatòria): 40.000 €

- Per al mòdul 7 (que es fixa a la convocatòria): 15.000 €

 

Maó, 10 d'octubre de 2022

Per delegació de la presidenta,  El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)