Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 602761
Delegació de competències del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa, en matèria de contractació (Exp. núm. 2022/00019876N)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària de 7 d'octubre de 2022, va adoptar el següent acord en relació a la delegació de competències en matèria de contractació.

“.../...

PRIMER

Delegar, amb caràcter general i indefinit, en el conseller o consellera executiu del Departament al qual estigui adscrit en cada moment el Servei de Contractació i Coordinació del Consell Insular d'Eivissa les funcions, per a tots els expedients de contractació que fins ara eren competència pròpia del Consell Executiu, les  següents facultats:

-Iniciar dels expedients de contractació reservant-se, en tot cas, el Consell Executiu l'aprovació de l'expedient, que comporta l'aprovació de la despesa, i l'adjudicació del contracte.

-La devolució de fiances.

-Aprovar les certificacions d'obra, incloses les certificacions finals.

-Nomenar, si s'escau una vegada adjudicat el contracte, les persones responsables del contracte, de la direcció d'obra, de la direcció de l'execució de l'obra, de la direcció d'obra per a les instal·lacions i de la coordinació de la seguretat i salut.

-Aprovar el pla de seguretat i salut de l'obra.

-Nomenar la persona representant de l'administració per a la recepció de l'obra.

.../...”

 

(Signat electrònicament: 17 d'octubre de 2022

El secretari general del Consell Insular d'Eivissa Pedro Bueno Flores)