Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 600634
Extracte de la convocatòria per a la concessió de subvencions i ajudes econòmiques per facilitar l’accés a l’esport de competició i realització d’activitats esportives 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Convocatòria per a la concessió de subvencions i ajudes econòmiques per facilitar l'accés a l'esport de competició i realització d'activitats esportives 2022. BDNS 653718

Extracte de la convocatòria per a la concessió de subvencions i ajudes econòmiques per facilitar l'accés a l'esport de competició i realització d'activitats esportives 2022.

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8 a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet de les bases es pot consultar en el BOIB d'aquest mateix dia.

OBJECTIU

L'objectiu d'aquesta convocatòria és promoure i facilitar l'accés a l'esport de competició i a la seva pràctica individual i col·lectiva, així com fomentar la realització d'activitats per part de les entitats ubicades en el terme municipal de Pollença que, tot i ser de competència municipal, redundin en benefici dels ciutadans de Pollença.

Beneficiaris

Podran sol·licitar subvencions:

A. Entitats, clubs i associacions esportives sense finalitat de lucre domiciliades en el municipi, inscrites al registre d'entitats esportives de la direcció general d'esports del govern balear, participant com a club membre d'una federació esportiva (o equivalent) i donades d'alta al registre d'entitats locals de l'ajuntament de Pollença.

B. Persones físiques amb llicència federativa vigent i amb residència al nostre municipi (en data 1 de gener de l'any objecte de subvenció), que participi en competicions esportives d'àmbit autonòmic, nacional o internacional.

Activitats subvencionables

A. Tots els Esports, Activitats i Programes Esportius; organitzats, desenvolupats dintre del Municipi de Pollença i que es realitzin o s'hagin realitzat entre l'1 de gener de 2021 i el 31 de desembre de 2021. Període de que és objecte aquesta subvenció.

B. Activitats, iniciatives i programes esportius extraordinaris, que potenciïn l'esport base dins el termini abans esmentat.

C. Esportistes residents al nostre municipi i/o que pertanyen a clubs locals i que surten a competir fora de l'illa, sempre i quan la competició sigui federada i vagi per classificació (campionat d'Espanya, d'Europa...). Queden excloses totes aquelles competicions o esdeveniments que tot i ser esportius tenen un caràcter de participació voluntari, per sorteig, convidada, etc.)

Tots aquells grans esdeveniments esportius i/o competicions esportives puntuals de les quals es pugui participar lliurament sense cap classificació prèvia o que necessitant puntuar o classificar-se no formin part de campionats organitzats per federacions oficials (campionats autonòmics, nacionals o internacionals) com poden ser les grans curses d'ultra resistència (UMST, Titan desert, Cavalls de vent, Ironman...) en qualsevol de les seves modalitats, sols puntuarà d'acord amb els criteris de la categoria B (si és local, nacional o internacional) si es queda dins els tres primers llocs de la classificació general.

(En tots els casos quan la/es activitat/s només es poguessin realitzar fora del municipi, presentar un currículum complet de l'activitat realitzada).

Bases reguladores

Bases publicades en el BOIB de data 18 d'octubre de 2022.

 

Import

Les ajudes es concediran, d'acord amb la normativa pressupostària, a l'exercici 2023.

La previsió de l'aplicació pressupostària 340/48905 és de 20.000 euros destinats a clubs o entitats esportives per a l'exercici 2023.

La previsió de l'aplicació pressupostària 340/48903 és de 9.000 euros destinats als esportistes individuals per a l'exercici 2023.

Aquesta quantia total màxima té caràcter estimat, atès que està condicionada a l'existència de crèdit adequat i suficient en el moment de la resolució de la concessió. En tot cas, l'execució de la despesa es realitzarà en la mateixa anualitat en què es produeixi la concessió.

Si el crèdit pressupostari que resulti aprovat o prorrogat en el pressupost de l'exercici 2023 fos inferior, s'ajustarà a la baixa la proposta de resolució als crèdits existents.

Si no s'aprova finalment aquest crèdit, s'anul·larà el procediment, publicant l'acord.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de deu (10) dies naturals, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i al web de l'Ajuntament de Pollença.

 

Pollença, 15 d'octubre de 2021

El batle Andrés Nevado Rodríguez