Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 549821
Obertura del termini d’informació pública per a la declaració d’interès turístic insular de l’esdeveniment esportiu “10K Platja d’en Bossa” amb la finalitat d’afavorir la desestacionalització, millorar l’oferta turística de l’illa d’Eivissa i contribuir a la diversificació de la imatge turística de la mateixa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 14 de setembre de 2022 el president del Consell Insular d'Eivissa va acordar la incoació de l'expedient per a la declaració d'interès turístic insular de l'esdeveniment esportiu anomenat “10K Platja d'en Bossa”sempre que aquest reuneixi les condicions necessàries a tal efecte.

Els informes preceptius en relació amb la declaració d'interès turístic insular de l'esdeveniment esmentat, consten a l'expedient núm. 2022/18170P del gestor electrònic d'expedients del Consell Insular d'Eivissa.

Aquest expedient es troba en tramitació, i de conformitat amb el que disposa l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 32.6 de la Llei 8/2012, de 19 de juliol, del Turisme de les Illes Balears, s'obre el període d'informació pública de 20 dies hàbils comptats des de l'endemà de la data de publicació d'aquest anunci per tal que qualsevol persona física o jurídica pugui consultar l'expedient i formular al·legacions si així ho estima oportú.

L'expedient es pot consultar al Departament de Promoció Turística del Consell Insular d'Eivissa, Av. d'Espanya, 49, 5ª, Eivissa.

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns.

 

Eivissa, 27 de setembre de 2022

La cap de Servei de Presidència Concepción Rebollo Laserna