Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA D'ESTRATÈGIA TURÍSTICA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 548744
Resolució del President de l’AETIB por la qual s’amplia el pressupost de la convocatòria per a la realització dels contractes de patrocini amb entitats privades per grans esdeveniments que generin repercussió mediàtica per a les marques de les Illes Balears i l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) durant l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

En el BOIB núm. 15, de 29 de gener de 2022, es va publicar la resolució del president de l'AETIB, de 25 de gener de 2022, per la qual estableixen les condicions per a la realització dels contractes de patrocini amb entitats privades per a grans esdeveniments que generin repercussió mediàtica per a les marques de les Illes Balears i l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) durant l'any 2022.

Aquesta Resolució s'ha modificat en dues ocasions per tal d'adaptar les directrius de les marques a utilitzar, concretament al  BOIB núm. 69, de 28 de maig de 2022 i al BOIB núm. 91, de 14 de juliol de 2022.

L'import de les sol·licitud presentades fins a la data fa que el pressupost estigui a punt d'exhaurir-se per la qual cosa es fa necessari l'ampliació del pressupost de la convocatòria amb càrrec al Fons procedents del mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) condicionat a l'existència de crèdit adequat i suficient al pressupost de l'AETIB provinent dels Fons MRR, una vegada realitzada la tramitació i fiscalització favorables de la Transferència a favor de l'AETIB segons el RD 1118/2021, de 21 de desembre, pel que es regula la concessió directa de fons destinats al finançament de les estratègies de resiliència turística per territoris extrapensinsulars, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, corresponent a les dotacions per  l'exercicis 2022.

Per tot això amb l'autorització prèvia d'aquesta ampliació per acord del Consell de Govern de 26 de setembre de 2022 es dicta la següent:

Resolució

1.-. Modificar la clàusula 3 de l'Annex A de l'apartat “Pressupost de la convocatòria”, per tal  d'afegir:

S'incrementa el pressupost d'aquesta convocatòria en un import de  280.000 € (impostos inclosos), per la qual cosa l'import total al qual ascendeix aquesta convocatòria amb fons procedents del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) serà de 730.000€ (impostos inclosos), condicionat a l'existència de crèdit adequat i suficient al pressupost de l'AETIB provinent dels Fons MRR.

2.- Ordenar la publicació en el BOIB d'aquesta Resolució.

Interposició de recursos

Davant aquesta resolució -que exhaureix la via administrativa- es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el president de l'AETIB en el termini d'un mes a contar des de el dia següent a la seva publicació en el  BOIB, de conformitat amb el que s'estableix a l'article 57 de la Llei  3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i l'article 123 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 de octubre).

També es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu, en el termini de dos mesos des de el dia següent a la seva publicació en el BOIB, de conformitat amb l'establert a l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciós administrativa.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (27 de setembre de 2022)

El president de l' AETIB

Jaume Colom Adrover

(Per Resolució del president de l'AETIB de 28 de setembre de 2021, de delegació de firma)