Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 547810
Informació pública sobre la resolució de concessió de les aigües depurades procedents de la nova EDAR de Cala Tarida per a la seva regeneració i posterior reutilització en els usos de reg de jardins i alimentació de dipòsits de sanitaris. T.M. Sant Josep de sa Talaia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 19 de setembre de 2022, la directora general de Recursos Hídrics, per delegació del conseller de Medi Ambient i Territori, ha dictat resolució, per la qual s'acorda el següent:

Concedir a la «Comunidad de usuarios para el aprovechamiento de las aguas residuales de la EDAR de Cala Tarida», (expedient 827/2018), la concessió de les aigües depurades de la nova EDAR de Cala Tarida, amb un cabdal màxim instantani de 7,82 l/s i un volum total anual de 71.848 m3/any, del qual 62.992 m3/any es destinaran al reg de jardins, 3.856 m3/any a alimentació de dipòsits de sanitaris dels hotels Cala Tarida, urbanització Montecarlos i urbanització Cala Corral i 5.000 m3/any a ús de serveis urbans per part de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

La qual cosa es fa pública en compliment de l'article 116 del Decret 849/1986, d'11 d'abril, pel qual s'aprova el Reglament del domini públic hidràulic.

 

Palma, 20 de setembre de 2022

La directora general de Recursos Hídrics

Joana M. Garau Muntaner