Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 544808
Resolució de correcció d’errades amb relació a l’oferta d’ocupació pública de personal laboral de la Residència Oms-Sant Miquel i dels centres de dia Can Clar i Son Bru derivada del procés d’estabilització de l’ocupació temporal regulat a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) per a l’any 2022 (BOIB núm. 66 de 21 de maig de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

I. En data de 13 de maig de 2022, la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (en endavant IMAS) va resoldre l'oferta d'ocupació pública de personal laboral de la Residència Oms/Sant Miquel i dels centres de dia Can Clar i Son Bru derivada del procés d'estabilització de l'ocupació temporal regulat a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública de l'IMAS per a l'any 2022, va resoldre, entre d'altres, el número de places derivades d'aquest procés d'oferta pública corresponent a l'any 2022, i el sistema de selecció del processos selectius per a l'estabilització de l'ocupació temporal mitjançant el concurs oposició de conformitat amb l'article 2 de la Llei 20/2021, i el concurs excepcional d'acord amb la disposició addicional sisena de la Llei 20/2021 (BOE núm. 312 de 29 de desembre de 2021).

II. Amb posterioritat a la publicació de la Resolució esmentada, s'ha detectat que 1 plaça de la categoria laboral d'infermer-a (grup B), 1 plaça de netejador-a (grup E), i 1 plaça d'auxiliar tècnic/a sociosanitària (grup D) no consten   incloses dins l'oferta pública de l'any 2022 pel que fa al pla d'estabilitat laboral.

III. La classificació que pertoca a partir de les dades que disposa l'IMAS, conseqüència del traspàs de determinats centres de la Fundació de la Dependència amb efectivitat de l'1 de gener de 2018, i d'acord al que estableix l'article 2 de la Llei 20/2021 pel que fa al concurs-oposició i la disposició addicional sisena de la Llei 20/2021, relatiu al concurs excepcional es la següent: les places de la categorial laboral d'infermer-a i de netejador-a han d'estar incloses en l'oferta pública de concurs oposició de personal laboral corresponent a l'any 2022, i la plaça d'auxiliar tècnic/a sociosanitària s'ha d'afegir dins l'oferta de concurs excepcional de personal laboral per a l'any 2022.

IV. L'Informe tècnic i l'informe jurídic de 3 d'agost de 2022 amb relació a la correcció d'errades de l'oferta d'ocupació   pública de personal laboral de la Residència Oms-Sant Miquel i dels centres de dia Can Clar i Son Bru derivada del procés d'estabilització de l'ocupació temporal regulat a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) per a l'any 2022, els quals conclouen favorablement i l'informe d'Intervenció General del Consell de Mallorca de 9 d'agost 2022 amb relació a la fiscalització prèvia d'aquesta correcció d'errades.

Fonaments de dret

1. La resolució de la presidència de l'IMAS de 13 de maig de 2022 (BOIB núm. 66 de 21 de maig de 2022), objecte d'aquesta correcció d'errades, relativa a l'aprovació de l'oferta d'ocupació pública de personal laboral de la Residència Oms/Sant Miquel i dels centres de dia Can Clar i Son Bru derivada del procés d'estabilització de l'ocupació temporal regulat a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública de l'IMAS per a l'any 2022.

2. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que diu “Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

3. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. Correspon a la Presidència de l'IMAS aprovar l'oferta d'ocupació pública, d'acord amb l'article 7.2.11) dels Estatuts de l'IMAS (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019).

Resolució

Primer. Aprovar la correcció d'errades de la Resolució de la Presidenta de l'IMAS de 13 de maig de 2022, relativa a l'aprovació de l'oferta d'ocupació pública de personal laboral de la Residència Oms/Sant Miquel i dels centres de dia Can Clar i Son Bru derivada del procés d'estabilització de l'ocupació temporal regulat a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública de l'IMAS per a l'any 2022, corresponent a l'annex de la Resolució, en el sentit següent:

ON DIU:

PERSONAL LABORAL (CONCURS-OPOSICIÓ - art. 2.1 Llei 20/2021)

OFERTA PÚBLICA ANY 2022

Denominació plaça

Places

Grup E

 

Netejador/a

4

Grup B

 

Tècnic/a titulat/ada de grau mitjà infermeria

1

PERSONAL LABORAL (CONCURS EXCEPCIONAL – disposició addicional Llei 20/2021)

OFERTA PÚBLICA ANY 2022

Denominació plaça

Places

Grup D

 

Auxiliar tècnic/a sociosanitària

13

HA DE DIR:

PERSONAL LABORAL (CONCURS-OPOSICIÓ - art. 2.1 Llei 20/2021)

OFERTA PÚBLICA ANY 2022

Denominació plaça

Places

Grup E

 

Netejador/a

5

Grup B

 

Tècnic/a titulat/ada de grau mitjà infermeria

2

PERSONAL LABORAL (CONCURS EXCEPCIONAL – disposició addicional Llei 20/2021)

OFERTA PÚBLICA ANY 2022

Denominació plaça

Places

Grup D

 

Auxiliar tècnic/a sociosanitària

14

Segon: Trametre aquesta Resolució de correcció d'errades a l'Administració General de l'Estat, en compliment del que disposa l'article 56.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

Tercer: Publicar aquesta Resolució de correcció d'errades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs. Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (22 de setembre de 2022

La consellera executiva de Drets Socials i presidenta de l'IMAS Sofía Alonso Bigler)