Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLORET DE VISTALEGRE

Núm. 528843
Aprovació inicial Pla de Mobilitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament de Lloret de Vistalegre, reunit en sessió ordinària celebrada el 16 de setembre de 2022, ha adoptat l'acord que es transcriu:

«APROVACIÓ DEL PLA DE MOBILITAT MILLORA DE L'ORDENACIÓ DEL TRÀNSIT AL NUCLI URBÀ DE LLORET DE VISTALEGRE

A la vista dels següents ANTECEDENTS DE FET

  1. En data 5 de desembre de 2020 (BOIB 204, 5 de desembre de 2020), es va publicar la Modificació de la convocatòria i concessió de subvencions 2020-2021 per dur a terme accions incloses en els plans d'acció per l'energia sostenible i el clima (PAESC) per assolir els objectius 2030 prevists pel Pacte de Batlies de Mallorca.
  2. Dins la Resolució de concessió es contempla l'atorgament de 3.000,00 euros per a la redacció i aprovació del «Pla de mobilitat millora de l'ordenació del trànsit al nucli urbà»
  3. D'acord amb les bases de la convocatòria l'Ajuntament va adjudicar a la consultora de mobilitat i transport Cinesi S.L.U (B61156816) la realització de l'estudi i la redacció de l'esmentat Pla de Mobilitat.
  4. Un cop finalitzat l'estudi, l'esmentada empresa va redactat l'esborrany del «Pla de Mobilitat - Millora de l'ordenació del trànsit al nucli de Lloret de Vistalegre».
  5. D'acord amb l'article 133 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, el Ple en sessió ordinària de data 11 de març de 2022, va acordar sotmetre a consulta pública prèvia l'esborrany de «Pla de Mobilitat - Millora de l'ordenació del trànsit al nucli de Lloret de Vistalegre perquè els ciutadans i entitats poguessin presentar qualsevol suggeriment o opinió.
  6. Que durant el termini de vint dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de la consulta pública la Sra. Margalida Gili Munar en data 12 d'abril de 2022 (2022-E-RC-439) va presentar instància formulant una sèrie de suggeriments a la proposta de Pla de Mobilitat exposada al públic.
  7. Que es va donar trasllat de les al·legacions a l'equip tècnic redactor del Pla de Mobilitat, Cinesi S.L.U. i aquest en data 9 de maig de 2022 ha emès informe en el que proposa la desestimació íntegra de l'escrit d'al·legacions presentat. En la mateixa data es notifica aquesta contestació a la Sr. Gili.
  8. Finalment en data 13 de maig de 2022, el Ple acorda desestimar les al·legacions i aprovar el text definitiu del«Pla de Mobilitat - Millora de l'ordenació del trànsit al nucli de Lloret de Vistalegre».
  9. Aquest Acord romana publicat tant al Tauló d'Anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Lloret com al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB 65, de 19 de maig de 2022).
  10. En data 27 de juliol de 2022, s'emet Informe-proposta de Secretaria

Considerant l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, previ Dictamen de la Comissió Informativa en concordança amb l'article 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balear,

De conformitat amb l'article 22.2 d) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, PROPOSO al Ple de la Corporació l'adopció del següent,

 

ACORD

PRIMER. Aprovar inicialment el Pla de mobilitat urbana sostenible.

SEGON. Sotmetre el Pla de mobilitat urbana sostenible a informació pública i audiència dels interessats per termini de 30 dies naturals, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província, així com a la seu electrònica d'aquest Ajuntament (https://lloretdevistalegre.sedelectronica.es/info.0). Durant aquest període quedarà l'expedient, a la disposició de qualsevol persona a fi de que es puguin formular els suggeriments, observacions i al·legacions que s'estimin pertinents.

 

​​​​​​​TERCER. Recaptar directament l'opinió de les organitzacions o associacions reconegudes per llei que agrupin o representin a les persones els drets de les quals o interessos legítims es veiessin afectats pel Pla.»

 

Lloret de Vistalegre, a data de signatura electrònica al marge (19 de setembre de 2022)

El batle Antoni Bennàsar Pol