Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 528259
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears durant el segon quadrimestre de l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l'any 2022 (vegeu l'annex d'aquesta Resolució).

 

Palma, 14 de setembre de 2022

La consellera d'Afers Socials i Esports

Fina Santiago Rodríguez

 

ANNEX

Llistat dels convenis subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports en el segon quadrimestre de l'any 2022:

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Banyalbufar per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència de dia 1 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament des Migjorn Gran per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència de dia 1 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llucmajor en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat de dia 9 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Consell per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 20 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament des Migjorn Gran per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 20 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i el Consell Insular d'Eivissa en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat de dia 23 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Valldemossa per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 30 de juny de 2022.

 

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Santa Margalida per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 30 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Ses Salines per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de 30 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Lloseta per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 30 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament des Castell per a la reserva i ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 30 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 30 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 30 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Santanyí per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 30 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Bunyola per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 30 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Sa Pobla per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 30 de juny de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència de dia 1 de juliol de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Maó per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència de dia 1 de juliol de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i la Mancomunitat Pla de Mallorca per gestionar el Servei d'Ajuda a Domicili per a persones en situació de dependència de dia 1 de juliol de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Manacor en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat de dia 7 de juliol de 2022.

- Conveni de cooperació interadministrativa entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials en matèria de persones menors d'edat que estan o han estat sotmeses alhora a mesures de protecció i de justícia juvenil de dia 12 de juliol de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports i l'Ajuntament de Son Servera per a la reserva i l'ocupació de places d'estades diürnes per a gent gran en situació de dependència de dia 1 d'agost de 2022.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal dels menors de dia 23 d'agost de 2022.