Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 526484
Constitució borsa de feina de la convocatòria per a la selecció d'un tècnic/a de projectes de desenvolupament local (codi AODL 01)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de Batlia 2022-3572, de 30 d'agost de 2022, s'ha resolt el següent:

«DECRET

Antecedents

El 24 d'agost de 2022 la comissió tècnica de valoració de la convocatòria d'una borsa de feina per a la selecció d'un/a tècnic/a de projectes de desenvolupament local (AODL 01) proposa a la Batlia la constitució definitiva de l'esmentada borsa de feina.

Per això,

 

RESOLC

1- Aprovar, segons la proposta definitiva efectuada per la comissió tècnica de valoració nomenada a l'efecte, la composició final de la borsa de feina de la convocatòria per a la selecció d'un/a tècnic/a de projectes de desenvolupament local (AODL 01), convocada per Decret de Batlia de 20 de juny de 2022, i que queda amb l'ordre de prelació següent:

NUM.

DNI

ASPIRANTS

PUNTUACIÓ

1

****3108M

UNYÓ GONZÁLEZ, SARA

22,50

2

****3549Q

OTERO ALMODOVAR, ISABEL

16,40

3

****6982S

RIVAS FERNANDEZ, MARIA

16,30

4

****6592N

SERRANO MARTIN, MARIA DEL MAR

2,70

5

****9882L

BRUNET CASELLAS, FRANCISCA

2,60

6

****5802P

MATOS CUEVAS, HERISON JOSE

2,00

7

****4786G

ESTELRICH FUSTER, BARTOMEU

1,30

2.- Publicar aquesta borsa en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Manacor i en el BOIB.

3.- Aquesta borsa extraordinària serà vigent fins a la finalització de la convocatòria de subvencions per al programa SOIB Desenvolupament Local per executar projectes de desenvolupament local emmarcada dins la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, de 29 d'octubre de 2019. Un cop hagi transcorregut aquest període de temps la borsa perd la vigència i no es pot reactivar.

Contra aquesta resolució – que posa fi a la via administrativa – podeu interposar, de forma alternativa, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que dictà l'acte en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació en el tauler d'anuncis, o recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOIB, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Si optau per interposar el recurs potestatiu de reposició, no podreu interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

En aquest cas, el termini per interposar recurs contenciós administratiu serà de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació de la resolució expressa del recurs de reposició. Si no es dicta resolució expressa passat el termini d'un mes, s'entendrà desestimat i podreu interposar recurs contenciós administratiu en qualsevol moment.

Tot això sense perjudici de que pugueu exercitar qualsevol altre recurs que considereu oportú.»

                                              

(Firmado electrònicament:13 de setembre de 2022)

El delegat especial de personal

Joan Gaià i Mascaró