Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 520240
Departament de Persona. Servei de Selecció. Acord de delegació de competències per dur a terme procés unificatde selección per cobrir places vacants de la categoria de policía dels cossos de la policia local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Junta de Govern Local número 20220914_01_027 de data 14 de setembre de 2022, s'ha resolt el següent: 

PRIMER.- Aprovar la delegació de competències a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears,Consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública relatives a: 

  • Aprovació de les bases i gestió dels processos selectius.
  • Dur a terme totes els actes materials i jurídics que integren el procediment d'oposició segon les bases de la convocatòria i les normes sobre policies locals i funció pública aplicables. 

SEGON.- La delegació de competències a la que s'ha fet referència al punt anterior ve referida a les 41 places de la categoria de policia local incloses a l'oferta pública d'ocupació per a l'any 2021, de l'Àrea de seguretat ciutadana de l'Ajuntament de Palma, publicada al BOIB núm. 180, de 30 de desembre de 2021 i a les 9 places de la categoria de policia local incloses a la taxa addicional d'estabilització de l'ocupació temporal per a l'any 2021, publicada al publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 69, de data 28 de maig de 2022. 

TERCER.- S'adjunta còpia de les ofertes aprovades i la seva publicació al BOIB així com còpia del Pla d'igualtat aprovat i el percentatge de places que s'han de cobrir amb dones, o, subsidiàriament, si no en tenen, informar del nombre d'efectius del cos de policia local o dels policies locals de què disposa la plantilla de l'ajuntament, desagregat per sexe, d'acord amb el que estableix la disposició addicional tercera de la Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears. 

 

Palma, a la data de la signatura electrònica  (14 de setembre de 2022)

La cap de Departament de Personal pd Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014) Esperanza Vega Terrón