Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 517566
Resolució de la presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials de rectificació d’errades de la Resolució per la qual s’aprova la llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses i es designen les Comissions Tècniques de Valoració del concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació de data 1 de setembre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77 de 14 de juny) es varen aprovar les bases i les convocatòries del concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació.

2. En data 29 de juliol de 2022 es va publicar al tauler d'edictes electrònic de l'IMAS i en el Portal de l'opositor la Resolució de la llista provisional de les persones aspirants admeses i excloses del concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació. Aquesta Resolució atorgava un termini de deu dies hàbils comptadors a partir del dia següent de la seva publicació a les persones excloses o omeses per esmenar les deficiències detectades i per aportar els documents preceptius. Aquest termini va finalitzar en data 12 d'agost de 2022.

3. En data 1 de setembre la Presidència de l'IMAS va emetre Resolució per la qual s'aprovava la llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses i es designaven les Comissions Tècniques de Valoració del concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació.

4. En la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses, per un error apareix com admesa en el lloc amb codi F00110006-3 Ordenança, la senyora Maria Glòria Suàrez Gómez amb DNI ***0070**, quan no compleix amb el requisit de pertànyer a l'especialitat a la qual s'adscriu aquest lloc, d'acord amb la base 3.8 del procediment de concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari de l'IMAS mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació, aprovades per Resolució a la Presidència de l'IMAS de data 10 de juny de 2022 (BOIB núm.77 de 14 de juny), que estableix que per poder optar a un lloc de feina s'ha de complir amb el requisit de pertinença a la mateixa escala, subescala, classe, categoria i/o especialitats determinants. Per la qual cosa, s'ha de rectificar l'errada comesa a la llista definitiva d'aspirants admesos i excloure a la senyora Suàrez de la llista definitiva d'admesos al codi lloc F00110006-3 Ordenança.

Fonaments de dret

1. Les Administracions Públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els erros materials, de fet o aritmètic existents en els seus actes, d'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. L'òrgan competent per resoldre és la Presidència de l'IMAS, en virtut de les atribucions conferides a l'article 7 dels Estatuts de l'IMAS, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca en la sessió de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019).

RESOLC

1. Rectificar l'error detectat en la llista definitiva d'admesos del codi lloc F00110005-Exp. 3 d'Ordenança del concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació i excloure a la senyora Maria Glòria Suàrez Gómez de la llista d'aspirants per aquest lloc de feina.

2. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució al tauler d'edictes electrònic de l'IMAS i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Aquesta Resolució no exhaureix la via administrativa i contra ella es pot interposar un recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se notificat (o publicat), d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les Administracions públiques, i l'article 28 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats el 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18-05-2019).

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica del document (8 de setembre de 2022

La consellera executiva de Drets Social i presidenta de l'IMAS Sofia Alonso Bigler)