Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 517427
Delegació en l’EBAP de les competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia dels cossos de la Policia Local i de les places de policies en els ajuntaments que no hagin constituït cos de Policia Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple de l'Ajuntament de Felanitx, en sessió ordinària de dia 12 de setembre de 2022, va adoptar l'acord següent:

«Delegació en l'EBAP de les competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia dels cossos de la Policia Local i de les places de policies en els ajuntaments que no hagin constituït cos de Policia Local

Antecedents:

  1. En el BOIB núm. 106 de dia 11 d'agost de 2022 es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 d'agost de 2022 de convocatòria perquè els ajuntaments deleguin en l'EBAP les competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia dels cossos de la policia local i les places de policies en els ajuntaments que no hagin constituït cos de policia local.

  2. La Mesa negociadora en matèria de personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Felanitx, en la reunió de dia 18 d'agost de 2022, va acordar delegar en l'EBAP les competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir les tres places vacants de la categoria de policia d'aquest Ajuntament per estabilització de l'ocupació temporal.

  3. El secretari de l'Ajuntament ha emès informe jurídic favorable.

Acords:

Primer. DELEGAR en l'EBAP les competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir tres places vacants de la categoria de policia del cos de Policia Local de l'Ajuntament de Felanitx.

Segon. COMUNICAR aquest Acord a la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, sol·licitant que accepti aquesta delegació, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública.

Tercer. PUBLICAR en el Butlletí Oficial de les Illes Balears aquesta delegació.»

 

Felanitx, 13 de setembre de 2022

El batle Jaume Monserrat Vaquer