Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BINISSALEM

Núm. 513301
Resolució de la delegació de l'execució del procés selectiu de la categoria de policia local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle-President d'aquest Ajuntament, dia 9 de setembre de 2022, dictà la següent resolució:

“Expedient núm: 1068/2022

Procediment: Seleccions de Personal i Provisions de Llocs de treball

Delegació competències EBAP procés unificat de policia

DECRET DE BATLIA núm. 0932/2022

Vista la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 d'agost de 2022 de convocatòria perquè els ajuntaments deleguin en l'EBAP les competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia dels cossos de la policia local i les places de policies en els ajuntaments que no hagin constituït cos de policia local (BOIB 106 D'11-08-22).

Atès que, per Decret de Batlia núm.794/2022, de 6 de juliol, s'aprovà l'Oferta d'ocupació pública ordinària per a l'any 2022 (BOIB 91 de 14-07-22), que inclou –entre d'altres– la vacant d'un agent de policia local:

PERSONAL FUNCIONARI

GRUP

ESCALA

SUBESCALA

DENOMINACIÓ

VACANTS

SISTEMA D'ACCÉS

FORMA D'ACCÉS

C1

Administració especial

Serveis especials

Agent policia local

1

Torn lliure

Concurs- oposició

Atès la possibilitat de que les entitats locals deleguin les competències necessàries a l'EBAP per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir les vacants, de conformitat amb la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 d'agost de 2022.

HE RESOLT

Primer.- Delegar en la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a través de l‘EBAP, l'execució del procés selectiu de la categoria de policia local, per la vacant aprovada a l'oferta d'ocupació pública ordinària del 2022, d'acord amb els termes que estableix la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 10 d'agost de 2022 de convocatòria perquè els ajuntaments deleguin en l'EBAP les competències per dur a terme el procés unificat de selecció per cobrir les vacants de la categoria de policia dels cossos de la policia local i les places de policies en els ajuntaments que no hagin constituït cos de policia local.

Segon.- Publicar aquesta delegació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer.- Comunicar a l'EBAP la present resolució.

Ho mana i signa el Sr. Batle a la data de la signatura electrònica i ho signa la Secretària-acctal. als sols efectes de donar fe. Binissalem, a la data de la signatura electrònica.”

El que es fa públic per general coneixement.

 

Binissalem, a la data de la signatura electrònica (12 de setembre de 2022)

El batle

Juan Victor Martí Valles