Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 506425
Resolució definitiva del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 8 de setembre de 2022 per la qual es determina la dotació de personal de suport educatiu per a l’atenció a la diversitat en l’ensenyament privat concertat per al curs 2022-2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.En el BOIB núm. 75, de 9 de juny de 2022, es va publicar la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 2 de juny de 2022 per la qual es convoca el procediment per ampliar la dotació de personal de suport educatiu (dotació addicional) per a l'atenció a la diversitat a l'ensenyament privat concertat per al curs 2022-2023.

D'acord amb el punt 4.6 de l'annex 1 d'aquesta Resolució, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres ha de trametre el resum de les sol·licituds presentades i les propostes que hagi formulat a la Comissió de Concerts Educatius de les Illes Balears perquè els membres d'aquesta Comissió en prenguin coneixement i puguin fer suggeriments o al·legacions.

A aquest efecte, la Comissió de Concerts es va reunir el 25 maig i l'1 de juny de 2022.

2.En el BOIB núm. 86, de 2 de juliol de 2022,  es va publicar la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 29 de juny de 2022 per la qual es determina l'ampliació de la dotació de personal de suport educatiu per a l'atenció a la diversitat a l'ensenyament privat concertat per al curs 2022-2023.

D'acord amb el punt 3 d'aquesta Resolució, els sol·licitants podien presentar al·legacions a la resolució provisional en un termini de deu dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació al BOIB. Les al·legacions s'han presentat a través del GestIB.

3.Atès les al·legacions dels centres, la matrícula de nous alumnes amb necessitats especials, i d'acord amb la previsió de recursos pressupostaris destinats al finançament dels centres privats concertats, s'ha de dictar la resolució definitiva.

Fonaments de dret

1.El Decret 39/2011, de 29 de abril, pel qual es regula l'atenció a la diversitat i l'orientació educativa als centres educatius no universitaris sostinguts amb fons públics (BOIB núm. 67, de 5 de maig).

2.El Decret 3/2017, de 13 de gener, pel qual s'estableixen els preceptes que han de regir les convocatòries per a l'establiment i la renovació dels concerts educatius a partir del curs acadèmic 2017-2018 (BOIB núm. 6, de 14 de gener).

3.L'Ordre de la consellera d'Educació i Cultura de 7 de maig de 2008 per la qual es regula la dotació dels equips docents als nivells educatius concertats (BOIB núm. 65, de 13 de maig) modificada per Ordre de la consellera d'Educació i Cultura de 23 de juny de 2009 (BOIB núm. 96, de 4 de juliol).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.Establir per al curs 2022-2023 la dotació definitiva de personal de suport de pedagogia terapèutica, audició i llenguatge i atenció a la diversitat que s'assenyala en l'annex.

2.Ordenar la publicació d'aquesta Resolució i el seu annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, la Seu Electrònica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el lloc web de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el conseller d'Educació i Formació Professional  en el termini d'un mes comptador des de l'endemà del dia en què es publiqui, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (8 de setembre de 2022)

El director general de Planificació, Ordenació i Centres Antonio Morante Milla

Documents adjunts