Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 508336
Cessió gratuïta de l'ús a l’associació Joan XXIII d’Inca de la parcel·la de titularitat municipal, classificada com a sòl urbà i qualificada com a eixample al Pla General d’Ordenació Urbana, situada carrer de Benahabet, 13

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local en sessió ordinària de dia 31 d'agost de 2022 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

«1.- SOTMETRE l'expedient de cessió gratuïta del ús a l'associació Joan XXIII d'Inca de la parcel·la de titularitat municipal, classificada com a sòl urbà i qualificada com a eixample al Pla General d'Ordenació Urbana, situada carrer de Benahabet, 13 (reparcel·lació UA-2), amb l'objecte de destinar-lo a habitatges supervisats i/o tutelats i centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual, a informació pública pel termini de 20 dies, a comptar des de la data de publicació d'aquest anunci al butlletí oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament, per tal que pugui ser examinat pels interessats i per les interessades a l'efecte de presentació de les al·legacions que s'estimin pertinents.

2.- ADVERTIR que la cessió gratuïta del ús estarà sotmesa a les següents condicions:

A.- Una vegada finalitzat l'expedient de cessió i, prèvia inscripció en el registre de la propietat, es formalitzarà la cessió gratuïta en escriptura pública.

B.- El cessionari haurà de desenvolupar en el immoble la proposta tècnica presentada. En el cas de cessar l'ús pel qual s'ha dut a terme la cessió de l'immoble, aquest retornà a la titularitat de l'Ajuntament d'Inca.

3.- ADVERTIR que les condicions de cessió tenen caràcter resolutori i així figurarà a l'escriptura pública de cessió i en el registre de la propietat.»

 

Document signat electrònicament (1 de setembre de 2022)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió