Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PETRA

Núm. 504910
Revocació d'ofici acords aprovació inicial modificacions puntuals 1-2022 i 2-2022 de les NNSS, i noves aprovacions inicials de les mateixes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A la sessió plenària extraordinària que va tenir lloc el dia 7 de setembre de 2022, es varen aprovar els següents acords:

- Desistiment de les modificacions puntuals de les NNSS núms. 1/2022 i 2/2022; i revocació d'ofici dels corresponents acords d'aprovació inicial, per haver-se detectat una possible causa de nul·litat en els mateixos, per manca del quòrum de votació legalment exigible (majoria absoluta).

- Aprovació inicial de la modificació puntual 1/2022 de les NNSS.

La qual afecta a la localització nord-oest del nucli urbà de Petra, amb suspensió de totes les actuacions previstes a l'article 51.1 de la LUIB, a l'àmbit que se situa entre el límit urbà, la carretera Ma-3220, el carrer de sa Creu, carrer Església i el carrer de les Gerreries.

- Aprovació inicial de la modificació puntual 2/2022 de les NNSS. La qual afecta a la localització nord-oest del nucli urbà de Petra, amb suspensió de totes les actuacions previstes a l'article 51.1 de la LUIB, a l'àmbit que se situa entre el límit urbà, la carretera Ma-3220, el carrer de sa Creu, carrer Església i el carrer de les Gerreries.

Conforme a l'establert a l'article 49 de la LBRL, queden novament exposats al públic els esmentats acords plenaris, amb conservació dels actes i tràmits realitzats abans i després de les aprovacions inicials anteriors per part del plenari de l'Ajuntament en data 1-9-2022, d'acord amb l'establert a l'article 51 de l'LPACAP; tot això a efectes de la presentació de noves al·legacions, per un termini de 30 dies hàbils, comptats des del següent al de la publicació d´aquest edicte, al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Al seu torn, la documentació corresponent es trobarà a disposició del públic a la Web d'aquest Ajuntament:

- MODIFICACIÓ NNSS 1/2022 VIAL

https://ajpetra.net/ca/arxius-i-documents/modificacio-nnss-12022-vial

 

- MODIFICACIÓ NNSS 2/2022 CANVI D'ÚS ESCOLETA

https://www.ajpetra.net/ca/arxius-i-documents/modificacio-nnss-22022-canvi-dus-escoleta​​​​​​​

 

Petra, a la data de la signatura electrònica (8 de setembre de 2022)

El batle Salvador Femenías Riera