Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 504875
Correcció d’una errata a la Concessió de subvenció nominativa del Consell Insular de Formentera al Grup Esportiu Espalmador

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió de caràcter Ordinari de 19 d'agost de 2022, celebrada en forma presencial va adoptar, entre d'altres, la Concessió nominativa del Consell Insular de Formentera al Grup Esportiu Espalmador.

Vist que en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 113 (7283), de 27 d'agost de 2022, s'ha publicat la “Concessió de subvenció nominativa del Consell insular de formentera al grup esportiu espalmador”.

Vist que posterior a la publicació s'ha observat una errata pel que fa a l'apartat del Annex I, a on s'indica qui intervenen en el Conveni.

En el primer paràgraf anuncia:

“La Sra. Ana Juan Torres, com a presidenta............., assistit pel secretari de la Corporació, el Sr. Ángel C. Navarro Sánchez, de conformitat amb l'article 161 del ROC.”   

I deuria comunicar:

“ La Sra. Ana Juan Torres, com a presidenta..............., assistit pel secretari accidental de la Corporació, el Sr. Joan Ferrer Yern, de conformitat amb l'article 161 del ROC.”

La qual cosa es fa publicar per coneixement i als efectes adients

 

Formentera a data de signatura electrònica (6 de setembre de 2022)

La presidenta Ana Juan Torres