Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA BALEAR DE L'AIGUA I LA QUALITAT AMBIENTAL

Núm. 504702
Resolució d’acceptació de la cessió gratuïta de la finca registral núm. 18.314 del terme municipal de Petra propietat de TIRME, S.A

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- En data 20 de maig de 2021 va tenir entrada en el registre d'ABAQUA escrit de l'entitat TIRME,SA  en virtut del qual s'oferia a ABAQUA la cessió gratuïta, indefinida i incondicional de la finca registral 18.314  ubicada en el terme municipal de Petra, adjacent a la Planta de Compostatge d'Ariany.

La descripció de l'esmentada finca és la següent:

“rústica, peça de terra, secà, indivisible, ubicada al terme municipal de Petra, anomenada Son Bacs, amb una superfície trenta i cinc àrees  cinquanta i una centiàrees: Té com llindars, pel Nord amb terres de Gabriel Negre Mas; Sud amb les de Catalina  Perelló Jordà i Joana Aina Jordà Perelló; Est, amb torrent de Son Bachs i Oest amb camí d'Establecedors.

2.- Data 22 de juny de 2021, el secretari general d'ABAQUA , com òrgan competent per a la gestió de l'inventari dels bens de l'entitat, va informar sobre l'interès d'aquesta entitat en relació a l‘inici de l'expedient patrimonial de la cessió gratuïta de la finca registral núm. 18.314 del terme municipal de Petra propietat de TIRME, SA., a favor d'ABAQUA.

3.- En data 22 de juny de 2021, el secretari general d'ABAQUA, va redactar memòria explicativa sobre el bé objecte de la cessió gratuïta, del subjecte donant i de les dades generals que permeten la seva identificació.

4- En data 23 de juny de 2021, el Consell d'Administració va acordar entre d'altres, l'adopció dels següents acords:

Primer.- Iniciar la tramitació de l'expedient per acceptar la cessió gratuïta del terreny identificat amb el núm. 18.314 en el terme municipal de Petra propietat de TIRME,S.A.

Segon.- Delegar la firma al director gerent per tramitar i resoldre l'acceptació de la cessió gratuïta de l'esmentada finca.

5.- En data 7 de febrer de 2022, s'ha incorporat a l'expedient nota simple de la finca objecte d'acceptació per part d'ABAQUA propietat de TIRME, SA., inscrita en el registre de la Propietat de Petra al tom: 4408; llibre: 361; foli 83; inscripció 3ª, amb el núm. 18.314.

Segon les dades aportades por l'esmentada nota simple no hi ha càrregues registrades.

Normativa d'aplicació

- L'article 25 de la Llei 7/2010, de data 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

- Els articles 38 i 41de la Llei 6/2001, de data 11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

- L'article 55, 58 i 91 del Decret 17/2005, de 15 de desembre que aprova el Reglament de desenvolupament la Llei 6/2001.

- Els articles 618 i següents del Codi Civil que regulen la figura de la donació.

- L'article 14 del Decret 100/2015, de 18 de desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental

- Els articles 12 de la Llei 40/2015,d'1 d'octubre, de Règim jurídic del sector públic i 31 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

 

RESOLUCIÓ

Primer.- Acceptar la cessió gratuïta a favor d'ABAQUA de la finca registral núm. 18.314 ubicada en el terme municipal de Petra.

Segon.-. Notificar aquesta resolució al cedent del bé, l'entitat TIRME,SA

Tercer.- Formalitzar en escriptura pública la cessió gratuïta de la finca registral núm. 18.314 a favor d'ABAQUA i la seva posterior inscripció en el registre de la propietat corresponent.

Quart- Anotar en el registre general de bens i drets d'ABAQUA l' esmentada finca.

Quint.- Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'esmentada la Resolució d'acceptació de la cessió gratuïta

 

Palma, 14 de febrero de 2022

El director gerent d'ABAQUA Per delegació de signatura Guillem Rosselló Alcina