Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AGÈNCIA ESTATAL D'ADMINISTRACIÓ TRIBUTÀRIA

Núm. 503785
Anunci de cobrança relatiu als rebuts de l´I.A.E. 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es comunica, en relació amb els rebuts de l´impost sobre Activitats Econòmiques corresponents a 2022, i quan es tracti de quotes nacionals i provincials, la gestió recaptatòria de les quals correspongui a l´Administració Tributària de l´Estat, el següent:

TERMINI PER A EFECTUAR L´INGRÉS

Del 15 de setembre fins al 21 de noviembre de 2022 (Resolució de 8 de juny de 2022, del Departament de Recaptació de l´Agència Estatal d´Administració Tributària).

LLOC DE PAGAMENT

-Quotes nacionals.

  • A través de les Entitats col.laboradores (Bancs, Caixes d´Estalvi i Cooperatives de crèdit) en les quals no cal que l´obligat al pagament disposi de compte obert.

-Quotes provincials.

  • A través de les Entitats col.laboradores (Bancs, Caixes d´Estalvi i Cooperatives de crèdit) en les quals no cal que l´obligat al pagament disposi de compte obert.

Els ingressos es podran efectuar en l´horari d´atenció al públic d´aquestes Entitats.

Així mateix, el pagament de quotes nacionals i provincials podrà ser realitzat mitjançant càrrec en compte, a través d´Internet, a l´adreça https://sede.agenciatributaria.gob.es, a l´opció: Seu Electrònica. Tràmits Destacats, Pagar, ajornar i consultar deutes. Per a realitzar el pagament a través d´Internet és necessari disposar d´un sistema de signatura electrònica dels admesos per l´Agència Estatal d´Administració Tributària.

El venciment del termini d´ingrés en període voluntari, sense haver estat satisfet el deute, determinarà l´inici del període executiu i la meritació dels interessos de demora i dels recàrrecs a què es referiexen els artícles 26 i 28 de la Llei General Tributària.”

 

(Signat electrònicament: 11 d'agost de 2022)

El cap de la Dependència Regional de Recaptació de les Illes Balears (Jose Antonio Lopez Bastida)