Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITORI DE MALLORCA

Núm. 501884
Cobertura del lloc de director gerent de l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atesa la necessitat de cobrir el lloc de director gerent de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca, d'acord amb l'article 17 dels seus Estatuts, tenint en compte que el nomenament en situació administrativa de serveis especials de l'actual Director gerent finalitza en data 1 de desembre de 2022, en ús de les atribucions conferides pels Estatuts de l'Agència (BOIB núm. 160 de 13/11/2008 i modificacions publicades al BOIB núm. 51 de 07/04/2009, al BOIB núm. 14 de 31/01/2012, al BOIB núm. 9 de 21/1/17 i al BOIB núm. 41 de 30 de març de 2019), he dictat el següent

 

DECRET

1r.- Iniciar el procediment per a la cobertura del lloc de director gerent de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca (codi 50001, complement de destinació 29, complement específic 61, LLD), perquè un cop conclòs, el nomenament de nou director gerent pugui tenir efectes amb data 1 de desembre de 2022.

2n.- De conformitat amb els Estatuts de l'Agència, fixar com a requisits i mèrits per accedir a la dita plaça els següents:

Requisits previs:

  1. Ser funcionari de carrera del grup A1, amb titulació superior universitària de qualsevol tipus.
  2. Gaudir del certificat de català C 1.
  3. Acreditar més de cinc anys d'exercici en matèria d'urbanisme.

L'acreditació dels requisits s'efectuarà mitjançant el lliurament de l'oportuna certificació i es farà en el moment de presentació del currículum.

Mèrits a valorar:

  1. Coneixement del funcionament de l'administració local, que es valoraria en un 40%.
  2. Experiència de gestió en matèria de disciplina urbanística, que es valoraria en un 40%.
  3. La realització d'una entrevista per avaluar els candidats, que es valoraria en un 20%.

L'acreditació dels mèrits es farà en el moment de presentació del currículum, mitjançant la presentació de la documentació adient.

3r.- Concedir un termini de quinze dies a partir de la publicació d'aquest decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, perquè les persones interessades puguin presentar els seus currículums en el Registre general de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca.

4rt.- Procediment:

Un cop acabat el termini de presentació d'instàncies, aquesta Presidència procedirà a l'avaluació inicial de les sol·licituds presentades, celebrant-se a continuació l'entrevista als candidats davant una comissió formada pels membres següents:

  • Presidenta de l'Agència
  • Un membre de cada grup polític representat en el Consell de Mallorca.

Dutes a terme les actuacions precedents, la Presidència formularà al Consell de Direcció una proposta d'informe en relació a les sol·licituds formulades, deixant constància de tot allò actuat. Emès l'informe preceptiu del Consell de Direcció, s'elevarà al Ple del Consell Insular de Mallorca proposta de nomenament de Director gerent.

6è.- Publicar aquest Decret per a general coneixement en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Ho mana i ho signa la Presidenta de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca

 

(Signat electrònicament: 6 de setembre de 2022

La secretària                                                                                                 La presidenta Alicia María Pérez Noguera                                                                       María Antonia Garcías Roig)