Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 502909
Delegació de competències del Ple del Consell Insular d’Eivissa en la Presidència de la Corporació, en el contracte mixt de subministrament i de serveis cloud i llicenciament software per al Consell Insular d’Eivissa. (Exp. núm. 2022/00003358X)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària de 29 de juliol de 2022, adoptà el següent acord en relació al contracte mixt de subministrament i de serveis cloud i llicenciament software per al Consell Insular d'Eivissa:

«../...

Cinquè. DELEGAR en el President del Consell Insular les facultats que la normativa sobre contractes de les administracions públiques atribueixen a l'òrgan de contractació, incloses l'adjudicació i la formalització, donant-ne compte en el primer Ple que se celebri.

Sisè. PUBLICAR en el BOIB, de conformitat amb l'article 9.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, la delegació continguda en el punt anterior, sense perjudici que aquesta produeixi efectes des de l'endemà de la data d'adopció de l'acord.»

 

(Signat electrònicament: 6 de setembre de 2022)

El secretari general del Consell Insular d'Eivissa Pedro Bueno Flores