Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 501166
Convocatòria subvenció llibres i material escolar 2022-2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret d'alcaldia d'11 d'agost de 2022, es va aprovar la convocatòria per a la concessió  d'ajudes per a l'adquisició de llibres i material escolar per al curs 2022-2023 que seguint el procediment que estableix la tramitació d'acord amb la Llei 38/2003 , de 17 de novembre, general de subvencions i Ordenança municipal de subvencions de l'Ajuntament de Marratxí, aprovada pel Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària de dia 30 de setembre de 2004, modificada posteriorment per acord de Ple en el BOIB núm. 106 de 31 de juliol de 2008, es va aprovar la convocatòria i les bases per a la concessió d'ajudes per a l'adquisició de llibres i material escolar per al curs 2022-2023.

Aquesta regidoria, de conformitat amb el Decret d'alcaldia de delegació de signatura a diversos regidors de l'Ajuntament, en data 12 de desembre de 2019, té a bé, dictar el següent

Decret de Batlia

DECRET D'APROVACIÓ DE BASES I CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER A L'ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT, MATERIAL ESCOLAR I DOTACIÓ INFORMÀTICA DESTINADA A L'ESTUDI PER AL CURS 2022-23

Atès que l'educació és un dret fonamental inclòs el 1952 a l'article 2 del primer protocol de la Convenció Europea de Drets Humans, obliga a tots els països signants a garantir el dret a l'educació. A nivel mundial, el Pacte Internacional del Drets Econòmics, Socials i Culturals de les Nacions Unides de 1966 garanteix aquest dret a l'article 13.

Atès que des de l'Ajuntament de Marratxí es vol procurar l'equitat, entre els nins i nines, eliminant qualsevol diferencia a l'aula i que els infants puguin tenir tot el material i llibres de text per accedir de forma adecuada a la seva educació acadèmica.

Atès que en data 1 d'agost de 2022 es va emetre informe per part de l'àrea de serveis socials sobre la necessitat d'iniciar la convocatòria.

Atès que en data 9 d'agost de 2022, es va emetre informe per part de l'àrea económica, sobre l'existència de crèdit a la partida 231.01.48000 amb un crèdit de 50.000 euros, per a fer front a l'otorgament d'ajuts per a la compra de llibres de text i material escolar pel curs 2022-23.

Aquesta regidoria, de conformitat amb el Decret de Batlia de data 20 de juny de 2019 de delegació de firma a diversos regidors de l'Ajuntament, així com de les competències que es reserva el batle, té a bé dictar les següents:

BASES QUE REGULEN LA CONVOCATÒRIA I LA CONCESSIÓ D'AJUTS PER A L'ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT , MATERIAL ESCOLAR I DOTACIÓ INFORMÀTICA DESTINADA A L'ESTUDI PER AL CURS 2022/2023.

L'Ajuntament de Marratxí, per tal de donar resposta a les necessitats econòmiques derivades de fer front a les despeses de l'adquisició de la dotació necessària per al curs acadèmic 2022/23, convoca aquestes ajudes conscient de la importància de garantir la igualtat d'oportunitats envers l'accés a l'educació, juntament amb l'aprovació de les següents bases:

Primera.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

L'objecte d'aquesta convocatòria és l'atorgament d'ajudes per a l'adquisició́ de llibres de text (o material substitutiu/complementari com ara fitxes software i hardware educatiu), material escolar i infraestructura informàtica de l'alumnat d'educació infantil, primària, secundària o formació professional per al curs escolar 2022-23.

Va dirigida a alumnes de centres públics i concertats de les Illes Balears empadronats i residents en el municipi de Marratxí.

Les ajudes tenen la finalitat de donar suport econòmic a la despesa que suposa l'adquisició́ de la infraestructura necessària per al bon desenvolupament del curs escolar 2022/23 a les famílies del municipi de Marratxí, especialment a famílies amb una situació econòmica precària.

Alhora es pretén estimular la implantació en el municipi de la reutilització de llibres, amb els objectius de fomentar els valors de conservació responsable del material i dels llibres i, la solidaritat i la capacitat de saber compartir els recursos disponibles. Amb aquesta finalitat, se constituirà un fons municipal de llibres, que serà gestionat des de l'Àrea de Serveis Socials i, es concediran més prestacions a les famílies que hagin participant amb el programa de reutilització de llibres.

Segona.- REQUISITS

Seran beneficiaries de les ajudes les unitats familiars que compleixin tots i cadascun dels següents requisits:

1. La persona sol·licitant i l'alumnat hauran de ser residents i estar empadronat en el municipi de Marratxí amb una antiguitat mínima de tres mesos anteriors a l'acabament del termini de presentació de sol·licituds (veure base Cinquena).

2. L'alumnat ha d'estar matriculat en un centre públic o concertat d'educació primària, secundària o formació professional de les Illes Balears.

4. La persona sol·licitant no ha de trobar-se sotmès a cap procediment públic de reintegrament de subvencions o ajudes en el que s'hagi dictat resolució que acordi el reintegrament de la subvenció o ajuda. Aquesta circumstància s'ha d'acreditar mitjançant la presentació de la declaració responsable que figura en l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

5. La persona sol·licitant no ha de trobar-se sotmès a cap causa de prohibició contemplada a l'article 13 de la Llei de Subvencions. Aquesta circumstància s'ha d'acreditar mitjançant la presentació de la declaració responsable que figura en l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

6. La persona sol·licitant ha d'estar al corrent de pagament en el compliment d'obligacions tributàries estatals, autonòmiques i municipals, així com estar al corrent de pagament amb la Seguretat Social. Aquesta circumstància s'ha d'acreditar mitjançant la presentació de la declaració responsable que figura en l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

Segons allò establert en els arts. 18.1.e) i 19.2 del Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei General de Subvencions, no es consideren deutes tributaris aquells sobre els quals s'hagi sol·licitat un ajornament o un fraccionament, o quan aquests es trobin suspesos d'execució (per exemple, per haver-se recorregut).

7. La unitat familiar no pot superar els següents límits d'ingressos en el moment de presentar la sol·licitud:

Nombre de membres de la unitat familiar

Límit d'ingressos mensuals nets

2 miembros

1.500€

3 membres

2.000€

4 membres

2.500€

5 membres

3.000€

6 membres

3.500€

7 o més membres

4.000€

Es consideren ingressos nets els constituïts per la diferència entre els ingressos íntegres i les despeses deduïbles. Els ingressos nets quedaran reflectits en el document justificatiu dels ingressos que s'aporti.

A efectes d'aquesta convocatòria i per al còmput d'ingressos, és unitat familiar convivent la integrada per als pares/mares o tutors/es legals i els fills/es, així com els menors a càrrec en acolliment familiar, degudament acreditat. Únicament es computaran els ingressos del pare i la mare, o del tutor/a.

En els casos de separació matrimonial, divorci o separació de fet els ingressos es quantificaran de la següent forma:

- Quan la guarda i custòdia sigui compartida, es computaran els ingressos d'ambdós progenitors.

- Quan no ho sigui, es computaran els ingressos del progenitor o progenitora que ostenti aquesta guarda i custòdia.

Amb base en l'article 4.3 de la Llei 40/2003, de 18 de novembre, de protecció a les famílies nombroses, cada fill/a amb discapacitat, o incapacitat per fer feina, computarà com a dos membres de dita unitat.

Tercera.- DESPESES SUBVENCIONABLES

A l'efecte d'aquesta convocatòria es consideren despeses subvencionables la despesa per part del beneficiari/a en la compra del següent material per al curs 2022/2023, fins al límit fixat en aquesta convocatòria d'ajudes per a cada curs escolar, de:

a) Llibres de text: material imprès amb caràcter de llarga durada en el qual es recullen els continguts corresponents al currículum vigent d'una àrea, àmbit, matèria o mòdul per a un determinat curs, cicle o nivell.

b) Llibres de text digitals susceptibles de ser reutilitzats: es podrà incloure el material digital amb llicència limitada a un curs escolar. També s'inclou el material informàtic, de caràcter no inventariable, que es requereixi per al desenvolupament de les activitats derivades del currículum en el centre i que reculli els continguts corresponents al currículum vigent d'una àrea, àmbit, matèria o mòdul per a un determinat curs, cicle o nivell.

c) Material curricular: el material que, sense tractar-se de llibres de text, en té un caràcter complementari i es requereix per al desenvolupament de les activitats derivades del currículum al centre. A l'efecte d'aquesta convocatòria també es consideraran material curricular els quaderns de l'alumne/a associats al llibre de text.

d) Material complementari destinat a activitats de caràcter escolar: equipament per a esport, material fungible com ara bolígrafs, retoladors, quaderns, llapis, etc., llibres de lectura, diccionaris, motxilles o maletes escolars, cadires i taules d'estudi. Altres que siguin necessaris per a l'inici i seguiment del curs escolar.

e) Infraestructura informàtica destinada a l'estudi: tabletes, ordinadors portàtils o de taula, ratolins, pendrives, impressores, altres materials informàtics complementaris.

Quarta.- PUBLICITAT DE LA CONVOCATÒRIA

Les presents bases seran publicades en la pàgina web i en els taulons d'anuncis de l'Ajuntament de Marratxí. Així com també al BOIB i a la Base Nacional de Dades de Subvencions (BNDS).

Cinquena.- SOL.LICITUD, LLOC I TERMINI DE PRESENTACIÓ

1. Es poden consultar les bases i obtenir el formulari de sol·licitud, a més de la resta d'Annexos i documentació, mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament de Marratxí o en l'Àrea de Serveis Socials (C/ Balanguera, 12. Sa Cabana. 971 794279). També a les oficines de registre que s'indiquen a continuació.

2. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptadors des del dia següent a la data de publicació de les presents Bases en la pàgina web de l'Ajuntament de Marratxí.

3. Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds de manera presencial en el Registre General o les Oficines Municipals d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Marratxí. S'ha de sol·licitar cita prèvia en qualsevol dels següents centres, pels mitjans que s'indiquen:

· De dilluns a divendres: de 8'15 a 14 h.

  • OAC Ajuntament.- Camí d'Olesa, 66.- Sa Cabaneta (Tel.971788100)
  • OAC Pont d'Inca.- Av. Antoni Maura, 56 .- Edifici Erika (Telf.971795145)
  • OAC Sa Cabana.- Camí de sa Cabana, 57 (Telf.971794643)

· Dijous tarda: de 15'15 h a 19 h.

  • OAC Pont d'Inca.- Av. Antoni Maura, 56.- Edifici Erika

· Dissabte: de 9 a 13 h.

  • OAC Ajuntament.- Camí d'Olesa, 66.- Sa Cabaneta

També es pot lliurar la sol·licitud, i tota la documentació, fent servir la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Marratxí (https://seuelectronica.marratxi.es/), o mitjançant qualsevol dels mitjans o registres indicats a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Sisena.- DOCUMENTACIÓ

1. Model de sol·licitud correctament emplenat (Annex I). Ha d'anar signada la sol·licitud pel pare, mare o tutor/a legal.

2. Fotocòpia del DNI en vigor de la persona sol·licitant. En cas de persones estrangeres, aquestes acreditaran la seva identitat mitjançant el NIE. En cas de no disposar de NIE, s'ha d'acreditar mitjançant el passaport.

3. Quan la persona sol·licitant de l'ajuda sigui el tutor o tutora legal ha de presentar el document que ho acrediti.

4. Fotocòpia del Llibre de família amb tots els membres de la unitat familiar.

5. En cas de fills o filles amb discapacitats o amb incapacitat per a la feina, fotocòpia del document oficial acreditatiu.

6. Documentació acreditativa d'ingressos (pare, mare , tutor):

- Treballadors/es per compte d'altre/a: nòmina o nòmines del més anterior

- Treballadors/es per compte propi:model 130 d'autoliquidació del pagament fraccionat de l'IRPF o el model 131 d'autoloquidació trimestral del pagament fraccionat de l'IRPF

- Persones perceptores de RMI,RESOGA o IMV, o persona pensionista que no desenvolupi cap activitat que li aporti rendiments de feina: declaración responsable(annex III)

- Persones perceptores prestacions SEPE: declaració responsable(annex III)

- Altra documentació que la persona sol·licitant consideri necessària per a l'acreditació de la seva situació socioeconòmica

7. En cas de separació́, divorci o cessament de la convivència, cal presentar l'acord de mediació,sentència judicial y/o conveni regulador se separació/divorci amb indicació del règim de guarda i custòdia.

8. Factures originals justificatives d'haver abonat el preu dels llibres de text i material escolar. Aquestes factures hauran de reunir els següents requisits:

· Hauran d'estar pagades i degudament justificades (segell, justificant bancari...)

· Estar datades durant l'any escolar en curs.

· Que facin referència als llibres de text o digitals i, material curricular o informàtic del curs 2022/2023.

· Ser originals (no fotocòpia) i contenir les dades mínimes establertes al Reial Decret 1619/2012, Reglament pel que es regulen les obligacions de facturació (emissor, número de factura, destinatari, concepte, etc.)

9. Certificat emès pel banc on constin les dades del compte i on figuri el sol·licitant com a titular. No s'admet com a tal una fotocòpia de la llibreta.(annex V)

10. Declaració́ responsable que no ha rebut altre ajut que amb concurrència amb aquest superi el cost del concepte subvencionable (annex II)

11. Si l'alumne o alumna ha participat en el programa de Reciclatge de llibres de l'Ajuntament o del seu centre escolar durant el curs 2021/2022 ho haurà d'indicar a l'annex IV.

12. Les dades relatives a l'empadronament i la convivència en el mateix domicili serán comprovades pel propi Ajuntament de Marratxí i per tant, no es necessari aportar els certificats.

La sol·licitud de l'ajuda suposa una autorització́ expressa a l'Ajuntament de Marratxí per accedir a les dades dels membres de la unitat familiar que consten en el padró́ municipal.

13. La presentació de la sol·licitud suposa l'autorització a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Marratxí per comprovar d'ofici la veracitat de les dades que s'indiquin a les declaracions responsables.

14. L'Àrea de Serveis Socials també podrà demanar qualsevol altra documentació que estimi adequada per la determinació, coneixement i comprovació de les dades en virtut de les quals hagi de formular-se la proposta de resolució de concessió d'aquestes ajudes.

Si l'escrit de sol·licitud no reunís els requisits necessaris per a la seva tramitació, se requerirà a la persona sol·licitant perquè esmeni els defectes observats en el termini màxim de deu dies, quedant advertit que, de no fer-se així, se'l tindrà per desistit de la seva petició.

Setena.- CRÈDIT PRESSUPOSTARI I QUANTIA DE LES AJUDES .

Les ajudes se finançaran a càrrec del Pressupost Municipal del present exercici, fins a un import màxim de 50.000€, a càrrec de la partida d'ajudes puntuals.

Aquest import es podrà augmentar fins el límit del crèdit pressupostari disponible a la partida esmentada, sense que impliqui l'apertura d'un nou termini per presentar les sol·licituds ni l'inici d'un nou còmput del termini per resoldre.

Vuitena.- QUANTIA DE LES AJUDES

La quantia de les ajudes és la següent:

- Ajudes per a matriculats en educació infantil: 110 €.

- Ajudes per a matriculats en 1r d'educació primària: 110 €

- Ajudes per a matriculats en 2n d'educació primària: 110 €

- Ajudes per a matriculats en 3r d'educació primària: 130 €

- Ajudes per a matriculats en 4t d'educació primària: 150 €

- Ajudes per a matriculats en 5è d'educació primària: 150 €

- Ajudes per a matriculats en 6è d'educació primària: 150 €

- Ajudes per a matriculats en 1r d'educació secundària obligatòria: 200 €

- Ajudes per a matriculats en 2n d'educació secundària obligatòria: 200 €

- Ajudes per a matriculats en 3r d'educació secundària obligatòria: 225 €

- Ajudes per a matriculats en 4t d'educació secundària obligatòria: 225 €

- Ajudes per a matriculats en Batxiller: 225 €

- Ajudes per a matriculats a formació professional: 225 €

S'incrementaran en 40 € totes les sol·licituds aprovades de l'alumnat que participi en els programes de reciclatge del centre escolar o de l'Ajuntament de Marratxí.

En el cas de les famílies en situació de vulnerabilitat i/o precarietat econòmica que demanin una quantitat superior a les esmentades anteriorment,els Serveis Socials emetran un informe on se constatarà l'existència d'aquesta situació, i la sol·licitud se tramitarà a l'empara del Reglament de regulació de les prestacions econòmiques i materials de carácter social d'aquest Ajuntament.

Novena.- COMPATIBILITAT DE LES AJUDES

Aquestes ajudes són compatibles amb altres ajudes pel mateix concepte. Segons la Llei 38/2003, de 17 de novembre (articles 14 i 19) és obligació de la persona beneficiària comunicar a l'Ajuntament de Marratxí l'obtenció d'una altra ajuda, ingrés o recurs que financi el mateix concepte i l'import de la subvenció.

En cap cas no pot ser una quantia que, aïllada o en concurrència amb altres subvencions, superi el cost de l'objecte subvencionable.

Desena.-INSTRUCCIÓ, VALORACIÓ I RESOLUCIÓ

Es crearà una Comissió́ de Valoració de les sol·licituds, nomenada per Decret de Batlia, que estarà̀ formada pel personal de l'Àrea de Serveis Socials (que tindrà natura d'òrgan instructor) de cada un dels següents estaments: regidoria, cos tècnic i administració de l'Ajuntament o persones en qui deleguin.

Les funcions de l'esmentada Comissió́ seran les següents:

1. Avaluar cada una de les sol·licituds presentades, per comprovar que reuneixin tots els requisits per participar a la convocatòria. Per a aquest finalitat podrà demanar la documentació complementària que estimi pertinent.

Si la sol·licitud no reuneix tots el requisits, i sempre que no s'hagi concedit anteriorment aquest mateix tràmit, es donarà a la persona interessada un termini de 10 dies hàbils per esmenar les deficiències que hi pugui haver.

2. Admetre o excloure les sol·licituds que pertoqui, en relació́ amb els criteris que s'emmarquen a aquestes bases (en cas d'exclusió s'han d'indicar els motius)

3. Baremar cada una de les sol·licituds que s'hagin admès, proposant l'import concret a concedir a cada beneficiari.

Una vegada fets aquests tràmits, la Comissió́ d'Avaluació emetrà̀ un informe amb tota la informació anterior (persones excloses i els motius, persones admeses i import proposat de concessió), que ha de servir de base per elaborar la proposta de la resolució́ provisional de la convocatòria per part de la persona que ocupi la regidoria d'Educació.

Les persones sol·licitants podran presentar, en el termini de 5 dies hàbils comptats a partir del següent a la publicació de la llista provisional, les oportunes reclamacions acompanyades de la documentació́ que estimin convenient, que podrà ser presentada de qualsevol de les formes indicada a la base Cinquena.

Una vegada rebudes la documentació i al·legacions presentades, la Comissió Avaluadora elaborarà un informe sobre aquestes al·legacions, que juntament amb el provisional ha de servir de base per elaborar la resolució definitiva de concessió́ o denegació de les ajudes, expressant la llista de persones beneficiàries i la quantitat de l'ajut atorgat, i també les sol·licituds definitivament excloses amb indicació de la causa.

El Batlle, a vista de l'informe definitiu, aprovarà la resolució de la convocatòria.

A efectes de notificació, totes les resolucions i comunicacions esmentades anteriorment es publicaran només a la pàgina web municipal, sense perjudici d'altres sistemes de comunicació o difusió que trobi pertinents l'Àrea de Serveis Socials.

El termini màxim per a resoldre el procediment serà de 3 mesos comptadors des del dia següent a la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Dotzena.-PAGAMENT DE L'AJUDA

La resolució de la concessió de la subvenció comportarà el compromís de la despesa corresponent.

Aquesta resolució, una vegada comunicada al departament d'Intervenció, serà objecte de la corresponent comptabilització del reconeixement de l'obligació i l'ordenament del pagament.

Es procedirà a la remissió al Departament de Tresoreria que procedirà al pagament de les quantitats concedides mitjançant transferència bancària al compte indicat per la persona sol·licitant.

Tretzena.-LEGISLACIÓ SUPLETÒRIA I INTERPRETACIÓ DE LES BASES

1.- En tot allò no previst en les presents bases regirà el que es disposa en l'Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament de Marratxí, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears num. 106, de 31 de juliol de 2008.

Igualment, li seran aplicables els preceptes bàsics de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, així com la resta de disposicions legals i reglamentàries que siguin aplicables.

2.- Per a totes aquelles qüestions no contemplades en les presents Bases, i la interpretació dels dubtes que puguin sorgir en la seva aplicació, serà competent l'òrgan amb facultats per a aprovar les mateixes, que queda autoritzat per a dictar aquells actes que siguin precisos per al seu desenvolupament.

Catorzena .- RÈGIM DE RECURSOS

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar recurs de reposició́ en el termini d'un mes comptador des de la seva publicació al BOIB, o recurs contenció́s administratiu en el termini de dos mesos des d'aquesta publicació en la forma i terminis establerts en la Llei 29/1998.

Ho mana i signa, per delegació, el/la Regidor/a de l'Àrea. Dono fe.

 

(Signat electrònicament: 17 d'agost de 2022

La regidora de Serveis Socials Aina Amengual Marí)

 

ANNEX I SOL·LICITUD CONVOCATÒRIA D'AJUDES PER L'ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT I MATERIAL ESCOLAR CURS 2022-2023

Nom del pare/mare/tutor/a:

……………………………………………………………………….... DNI ........................

Adreça.............................................................. Telèfon ....................Mòbil ...................

EXPÒS

Que tenc interès a sol·licitar a l'Ajuntament de Marratxí la subvenció per a l'adquisició  de llibres de text i/o material escolar per al curs escolar 2022/2023 pels següents alumnes dels quals tenc la representació legal (pare/mare, tutor/a):

Alumne/a 1

Nom i llinatges: ............................................................. Data de naixement: ........................

Centre educatiu .................................................... Curs que farà 2022/23: ........................................

Alumne/a 2

Nom i llinatges: ............................................................. Data de naixement: ........................

Centre educatiu .................................................... Curs que farà 2022/23: ........................................

Alumne/a 3

Nom i llinatges: ............................................................. Data de naixement: ........................

Centre educatiu .................................................... Curs que farà 2022/23: ........................................

Alumne/a 4

Nom i llinatges: ............................................................. Data de naixement: ........................

Centre educatiu .................................................... Curs que farà 2022/23: ........................................

Què el nombre de membres da la unitat familiar a la qual pertanyem la conformen un total de .............. persones

Dades de la resta de la unitat familiar referides a 2021 (membres de la família que resideixen a la mateixa adreça)

NOM I LLINATGES

DNI/ NIE

Relació amb l'alumne (pare, mare, germà/na padrí/na ... )

1)

 

 

2)

 

 

3)

 

 

4)

 

 

5)

 

 

6)

 

 

La presentació de la sol·licitud suposa l'autorització a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Marratxí per comprovar d'ofici la veracitat de les dades que s'indiquen a les declaracions responsables.

SOL.LICITO

Que s'accepti a tràmit aquesta sol·licitud d'ajuda en els termes que regula la CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER A L'ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT I MATERIAL ESCOLAR PER AL CURS 2022/2023.

Marratxí,  ................ de ........................................ de 2022

SIGNATURA,

 

 

SR. BATLE DE L'AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Protecció de dades de caràcter personal: informació bàsica

Les seves dades personals seran tractats sota la responsabilitat de l'Ajuntament de Marratxí. Finalitat: controlar les entrades i sortides de documents a l'Ajuntament de Marratxí i davant qui les persones afectades podran exercir els seus drets. El tractament de dades queda legitimat per obligació legal i el consentiment de les persones interessades. Conservació: mentre existeixi un interès mutu per a això, en funció dels terminis legals aplicables.

Les dades es comunicaran a les Unitats de l'Ajuntament competents en la matèria relacionada amb la comunicació realitzada i no podran ser cedits a tercers excepte en els supòsits previstos en la normativa. Pot exercir els drets d'accés, rectificació i supressió de les seves dades, així com els de limitació, portabilitat i oposició al seu tractament, mitjançant notificació escrita, a l'adreça Carrer de n'Olesa 66, 07141 Marratxí, Illes Balears o enviant un missatge al correu electrònic delegatpd@marratxi.es. Informació addicional en http://www.marratxi.es.  Si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat de control en www.aepd.es.

 

ANNEX II

.................................................................................., pare, mare o tutor/a legal de l'alumne DECLARA sota responsabilitat solidària


(   ) Que accepta les bases de la convocatòria per la qual sol·licita la subvenció.

(   ) Que no estic incurs/a en cap de les circumstàncies recollides a l'apartat 2 de l'article 13 de la Llei 38/2003 General de Subvencions, que impedeixen obtenir la condició de beneficiari.

(   ) Que estic al corrent del compliment de les obligacions tributàries estatals, autonòmiques i amb els Imposts i Taxes Municipals.

(   ) Que no me trobo sotmès/a a cap procediment públic de reintegrament de subvencions o ajudes en el que s'hagi dictat resolució que acordi el reintegrament de la subvenció o ajuda.

(   ) Que en cas de rebre altra subvenció pel mateix concepte, la suma d'elles no supera el cost total de la despesa realitzada en concepte de llibres i material escolar.

Marratxí.............. de ........................... de 2022

Firma

 

ANNEX III DECLARACIÓ JURADA D'INGRESSOS

La persona sotasignat, declaro

Que un o més membres de la unitat familiar pare mare tutor/a es troba en el moment de sol·licitar aquesta ajuda en una de les següents situacions:

Nom:

Circumstància:

(   ) Persona treballadora per compte d'altri o per compte propi en situació de desocupació, demandant en el Servei Públic d'Ocupació

(   ) Perceptor/a de la Renda Mínima d'Inserció (RMI), Perceptor/a de la Renda Social Garantida (RESOGA), Perceptor/a de l'Ingrés Mínim Vital (IMV)

(   ) Pensionista que no realitzi cap activitat que li aporti rendiments de treball

Ingressos derivats:

Nom:

Circumstància:

(   ) Persona treballadora per compte d'altre o per compte propi en situació de desocupació, demandant en el Servei Públic d'Ocupació

(   )  Perceptor/a de la Renda Mínima d'Inserció (RMI), Perceptor/a de la Renda Social Garantida (RESOGA), Perceptor/a de l'Ingrés Mínim Vital (IMV)

(   ) Pensionista que no realitzi cap activitat que li aporti rendiments de treball

Ingressos derivats:

Marratxí,     de                       de  2022

Firma:

 

ANNEX  IV DECLARACIÓ JURADA PARTICIPACIÓ PROGRAMA RECICLATGE DE LLIBRES

La persona sotasignat, declaro

Que el/la alumne/a:

Curs 2021-22,  ha participat en el Programa de Reciclatge de llibres de:

(   ) L'Ajuntament de Marratxí

(   ) El centre escolar. ..........................................................

Marratxí,                de                    de  2022

Firma

 

ANNEX V

DADES  PEL  PAGAMENT DE L'AJUDA PER A LLIBRES DE TEXT  I MATERIAL ESCOLAR  CURS 2022-2023

  • DADES DE LA PERSONA SOL.LICITANT

Nom i llinatges

 

DNI/NIF

Tel.

Fax

A/e

 

Adreça

 

  • DADES BANCÀRIES

Compte corrent bancari de la persona sol.licitant on es farà l' ingrés (cal que en sigui titular o cotitular)

IBAN

ENTITAT

SUCURSAL

DC

Compte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A EMPLENAR PER L'ADMINISTRACIÓ

AJUDA PER:

CONCEPTE:

El/la sota signant certifica que són certes les dades aportades en aquest escrit:

Marratxí, …. de ..............……. de 2022

Signatura                                                                                   Segell banc