Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 497076
Acord del Consell de Govern de 5 de setembre de 2022 pel qual es dona per assabentat del cessament de la directora d’Àrea de Coordinació Administrativa dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears i del nomenament de la directora de Gestió i Pressuposts del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El segon paràgraf de l'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que el nomenament o la contractació i el cessament de qualsevol dels òrgans unipersonals de direcció dels ens que conformen aquest sector públic instrumental, quan no corresponguin al Consell de Govern, s'han de comunicar a aquest òrgan en el termini màxim de set dies, i els acords pels quals el Consell de Govern es doni per assabentat s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en el termini màxim de deu dies.

D'altra banda, l'article 2 del Decret 63/2019, de 2 d'agost ,pel qual s'estableix l'estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears, disposa que són òrgans de direcció dels Serveis Centrals d'aquest ens, entre d'altres, la Direcció d'Àrea de Coordinació Administrativa i la Direcció de Gestió i Pressuposts. Així mateix, l'article 3.6 d'aquest Decret estableix que les persones titulars d'aquests òrgans directius han de ser nomenades i separades en el càrrec mitjançant una resolució de la consellera de Salut i Consum.

La senyora María del Mar Rosselló Amengual ha estat separada del càrrec de directora d'Àrea de Coordinació Administrativa dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears i nomenada com a directora de Gestió i Pressuposts d'aquest ens.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Salut i Consum, en la sessió de dia 5 de setembre de 2022 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Donar-se per assabentat del cessament de la senyora María del Mar Rosselló Amengual com a directora d'Àrea de Coordinació Administrativa dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

Segon. Donar-se per assabentat del nomenament de la senyora María del Mar Roselló Amengual com a directora de Gestió i Pressuposts del Servei de Salut de les Illes Balears.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 5 de setembre de 2022

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez