Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 497073
Acord del Consell de Govern de 5 de setembre de 2022 pel qual es disposen el cessament i el nomenament de determinats vocals del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 69.3 de la Llei 5/2003, de 4 d'abril, de salut de les Illes Balears, el Consell de Govern, a proposta del titular de la conselleria competent en matèria de salut, ha de nomenar cinc vocals com a membres del Consell de Direcció de l'ens esmentat.

Atès que la senyora Mar Rosselló Amengual —designada vocal del Consell de Direcció del Servei de Salut per l'Acord del Consell de Govern de 4 d'octubre de 2018 (BOIB, núm. 136, de 05/10/2021)— ha cessat com a directora de l'Àrea de Coordinació Administrativa del Servei de Salut, es fa necessari disposar-ne el cessament com a vocal del Consell de Direcció del Servei de Salut per designació del Consell de Govern i nomenar un nou vocal en el seu lloc.

D'altra banda, escau recordar que com a conseqüència del nomenament de la Sra. Rosselló Amengual com a directora de Gestió i Pressuposts del Servei de Salut —nomenament produït per resolució de la consellera de Salut de 23 d'agost de 2022—, ha passat a ocupar el lloc corresponent al seu càrrec en el Consell de Direcció com a vocal nada, tal com determina l'article 5 del Decret 39/2006, de 21 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts del Servei de Salut de les Illes Balears.

Finalment, el senyor Pedro Jesús Jiménez Ramírez ocupa el càrrec de subdirector de Relacions Laborals (BOIB núm. 120, de 31/08/2019) per la qual cosa ha estat proposat per ocupar el càrrec de vocal del Consell de Direcció.

Per tot això, el Consell de Govern a proposta de la consellera de Salut i Consum, en la sessió de dia 5 de setembre de 2022 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Disposar el cessament de la senyora Mar Rosselló Amengual en el càrrec de vocal del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears, tot agraint-li els serveis prestats.

Segon. Disposar el nomenament del senyor Pedro Jesús Jiménez Ramírez, subdirector de Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears, com a vocal del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 5 de setembre de 2022

La secretària del Consell de Govern

Mercedes Garrido Rodríguez