Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 490927
Resolució de la presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual s’aprova la llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses i es designen les Comissions Tècniques de Valoració del concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77 de 14 de juny) es varen aprovar les bases i les convocatòries del concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació.

2. En data 29 de juliol de 2022 es va publicar al tauler d'edictes electrònic de l'IMAS i en el Portal de l'opositor la Resolució de la llista provisional de les persones aspirants admeses i excloses del concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació. Aquesta Resolució atorgava un termini de deu dies hàbils comptadors a partir del dia següent de la seva publicació a les persones excloses o omeses per esmenar les deficiències detectades i per aportar els documents preceptius. Aquest termini va finalitzar en data 12 d'agost de 2022.

3. D'acord amb l'apartat 4 de la Base 9 del procediment de concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari de l'IMAS mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació, aprovades per Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77 de 14 de juny), una vegada finalitzat el termini per esmenar les deficiències, la Presidència de l'IMAS ha de dictar una Resolució per la qual s'aprovarà la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses del concurs o d'algun dels llocs de feina convocats, esclarint les causes d'exclusió. Així mateix, s'estableix que aquesta Resolució s'ha de publicar al tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

En la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses, per un error apareixen com admeses en el lloc amb codi F00110005-3 Ordenança, les persones Teresa Pastor Moll amb DNI ***9884** i Rosario Quiñonero Martínez amb DNI ***4977**, quan no compleixen amb el requisit de pertànyer a l'especialitat a la qual s'adscriu aquest lloc, d'acord amb la base 3.8 del procediment de concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari de l'IMAS mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació, aprovades per Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77 de 14 de juny), que estableix que per poder optar a un lloc de feina s'ha de complir amb el requisit de pertinença a la mateixa escala, subescala, classe , categoria i/o especialitats determinats. Per la qual cosa, a la llista definitiva consten com a persones aspirants excloses per optar al lloc d'Ordenança amb codi F00110005-3.

4. Per altra banda, la Base 11 de les bases per proveir llocs de treball de personal funcionari de l'IMAS mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació, aprovades per Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77 de 14 de juny), estableix la constitució de les comissions tècniques de valoració.

En aquest sentit, s'han de constituir les següents comissions tècniques de valoració del concurs per proveir llocs de treball de personal funcionari de l'IMAS mitjançant el sistema de concurs de mèrits :

  • Per als llocs de feina adscrits al grup A1-A1/A2
  • Per als llocs de feina adscrits al grup A2-A2/C1
  • Per als llocs de feina adscrits al grup C1-C1/C2
  • Per als llocs de feina adscrits al grup C2 i a les agrupacions professionals (AP, antic E).

Fonaments de dret

1. Articles 20 i següents del Decret 33/1994, de 28 de març, pel qual s'aprova el reglament de proveïment de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Les Bases 9.4, 10.1 i 11 del procediment de concurs per proveir llocs de feina de personal funcionari de l'IMAS mitjançant el sistema de concurs de mèrits o de lliure designació, aprovades per Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 10 de juny de 2022 (BOIB núm. 77 de 14 de juny).

3. Per tot això, i d'acord amb les atribucions que m'atorga l'article 7.2.16 dels Estatuts de l'IMAS (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019),

RESOLC

1. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses del concurs o d'algun dels llocs de feina convocats mitjançant el sistema de concurs de mèrits, en els termes que s'estableixen a l'Annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants excloses del concurs o d'algun dels llocs de feina convocats mitjançant el sistema de concurs de mèrits, en els termes que s'estableixen a l'Annex 2 d'aquesta Resolució.

3. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses del concurs o d'algun dels llocs de feina convocats mitjançant el sistema de lliure designació, en els termes que s'estableixen a l'Annex 3 d'aquesta Resolució.

4. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants excloses del concurs o d'algun dels llocs de feina convocats mitjançant el sistema de lliure designació, en els termes que s'estableixen a l'Annex 4 d'aquesta Resolució.

5. Comunicar que han quedat deserts els llocs de feina convocats mitjançant el sistema de concurs de mèrits i lliure designació que s'indiquen a l'Annex 5 d'aquesta Resolució.

6. Designar les Comissions Tècniques de Valoració d'aquest procés selectiu, les quals estaran constituïdes pels membres que s'indiquen a l'Annex 6 d'aquesta Resolució.

7. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució al tauler d'edictes electrònic de l'IMAS i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Aquesta Resolució no exhaureix la via administrativa i contra ella es pot interposar un recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se notificat (o publicat), d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les Administracions públiques, i l'article 28 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, aprovats el 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18-05-2019).

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica del document ( 1 de septembre de 2022

La consellera executiva de Drets Socials i presidenta de l'IMAS Sofia Alonso Bigler)

Documents adjunts