Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 484764
Resolució de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni per la qual es declara la prescripció dels dipòsits i de les garanties en efectiu per abandonament durant un període de més de vint anys

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Fets

1. D'acord amb l'article 22 del Decret 13/2019, de 7 de març, pel qual es regula el règim jurídic de les garanties i dels dipòsits custodiats per la Dipositaria de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, «pertanyen a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears els dipòsits, les garanties en efectiu i en valors dipositats respecte dels quals les persones interessades no hagin practicat cap gestió en exercici del seu dret de propietat durant un termini de vint anys».

2. Amb la finalitat d'actualitzar el registre de garanties custodiades per la Dipositaria de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el 21 de juny de 2022, la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni va dictar la resolució d'inici del procediment per a la declaració de la prescripció dels dipòsits en metàl·lic abandonats durant un període de més de vint anys, de conformitat amb l'article 18 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del patrimoni de les administracions públiques, que es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 84, de 28 de juny de 2022.

3. La Resolució esmentada en l'apartat anterior va atorgar un termini d'un mes comptador des de la publicació en el BOIB, perquè les persones interessades poguessin presentar alguna reclamació que acredités l'exercici del seu dret de propietat i la interrupció de la prescripció.

4. Transcorregut el termini establert en la Resolució de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni de 21 de juny de 2022, no s'ha rebut cap al·legació.

Fonaments de dret

1. L'article 18.1 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del patrimoni de les administracions públiques.

2. L'article 22 del Decret 13/2019, de 7 de març, pel qual es regula el règim jurídic de les garanties i dels dipòsits custodiats per la Dipositaria de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Declarar la prescripció dels dipòsits i de les garanties en efectiu custodiats per la Dipositaria de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per abandonament durant un període de més de vint anys, les dades dels quals consten en l'annex.

2. Ordenar al Servei de Dipositaria la tramitació de la cancel·lació dels dipòsits i de les garanties prescrits en el sistema economicofinancer de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Comunicar aquesta Resolució a la Intervenció General de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears perquè faci les anotacions comptables corresponents.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors o davant la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (29 d'agost de 2022)

​​​​​​La directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni Catalina Ana Galmés Trueba

Documents adjunts