Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 380328
Extracte de l’Acord de la Junta de Govern de 15 de juny de 2022 de la Convocatòria pública de subvencions relatives a activitats educatives de la Regidoria d’Educació curs 2022-2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

REGIDORIA D'EDUCACIÓ I POLÍTICA LINGÜÍSTICA BDNS: 633966

De conformitat amb el que es preveu als articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria a la Base de Dades Nacional de Subvencions i al BOIB i de la qual es pot consultar el text complet a la pàgina web de la Regidoria www.palmaeduca.cat.

Primer. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular les subvencions per a dur a terme activitats educatives, durant el curs escolar 2022-2023, a iniciativa dels centres educatius, les associacions de famílies (AFA-AMIPA), les associacions d'alumnes i les federacions i/o confederacions d'associacions i altres entitats.

Segon. Beneficiaris 

Poden ser beneficiàries de les subvencions els centres educatius, les associacions d'alumnes i les associacions de famílies (AFA-AMIPA) de Palma, les federacions/confederacions d'associacions de famílies AFA AMIPA, altres entitats i associacions de Palma que compleixin els requisits i les obligacions previstes a la Llei 38/2003 i a l'art. 8 i següents de l'Ordenança general de subvencions i que realitzin l'activitat o l'objecte de caràcter educatiu que fonamenti l'atorgament de la subvenció.

Tercer. Modalitats subvencionables 

1. Reforç educatiu. 

2. Aules d'Estudi. 

3. Participació a la Mostra de Teatre Escolar de Palma (Centres inscrits a la MTE 2023). 

4. Activitats ESCOLARS – EXTRAESCOLARS.

5. Escola matinera i menjador.

6. Escoles d'estiu 2022, de Nadal 2022 i de Pasqua 2023.

7. Activitats de formació de l'associació de família –AFA-AMIPA d'un centre educatiu.

8. Els projectes d'activitats de formació i divulgació desenvolupades per les federacions i/o confederacions d'associacions de famílies adreçades a més d'una AFA-AMIPA. 

9. Els projectes d'activitats realitzades fora de la jornada escolar que permetin l'obertura dels centres educatius dirigides als infants, joves i famílies tant del centre com del barri.

Quart. Activitats no subvencionables en aquesta convocatòria

1. Sortides fora de l'illa.

2. Desplaçaments.

3. Activitats esportives.

4. Monitors per a la realització d'activitats dins l'horari escolar.

5. Entrades per a espectacles.

6. Compra d'aliments per a celebracions.

7. Despeses d'electricitat i aigua.

Quint. Quantia 

La quantia total màxima de las subvencions convocades es de 66.000 euros, això no obstant, en qualsevol cas la quantitat màxima a subvencionar per al conjunt d'activitats d'un centre o entitat no pot excedir del 6 % (3.960 euros) de la quantia total de la consignació pressupostària de 66.000'- euros.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds degudament emplenades i que es troben disponibles a la pàgina web  palmaeduca.cat, es poden presentar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de  la convocatòria al BOIB en el termini de 30 dies hàbils.

Les sol·licituds amb tota la documentació adjunta s'hauran de presentar de manera telemàtica.

 

Palma, 22 de juny de 2022

La cap de negociat p.d. Decret de batlia núm 3000 de 26/02/2014 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014) Francisca Ropero Salom