Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 480742
Nomenament de policia local interina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

(Exp. núm. 609/2022)

Resolució de batlia núm. 865-2022

1. Fets.

Un lloc de treball de policia local està vacant de manera temporal, perquè la persona que l'ocupava com a funcionària de carrera, AMR, fou nomenada oficial de policia local d'aquest ajuntament, en comissió de serveis, per resolució de batlia de 27 d'abril de 2022, (Butlletí Oficial de les Illes Balears, BOIB núm. 57, de 30.04.2022; exp. núm. 319/2022).

La convocatòria per proveir aqueix lloc, mitjançant el sistema de comissió de serveis de caràcter voluntari, acordada, amb les bases corresponents, per la junta de govern local de 6 d'abril de 2022, i anunciada en el tauler de la seu electrònica de l'ajuntament (www.ajalaro.net) el dies 27 d'abril i 3 de maig de 2022, quedà deserta, (exp. núm. 385/2022).

Les bases de la convocatòria de la borsa de treball de policia local (funcionari interí) s'aprovaren per acord de la junta de govern local d'1 de juny de 2022 (BOIB núm. 73, de 04.06.2022).

Per resolució de batlia de 4 de juliol de 2022 (BOIB núm. 88, de 07.07.2022) s'ha declarat constituïda la borsa de treball per a proveir, amb personal funcionari interí, places de policia local per necessitats urgents.

El passat dia 7 del corrent mes es traslladà l'oferta a les persones que formen part de la borsa. Una de les persones incloses ha acceptat i d'acord amb l'ordre de prelació serà nomenada funcionària interina, un cop ha presentat la documentació requerida.

La coincidència de l'estiu, època de l'any amb una major afluència de visitants a la localitat, amb el període de vacances parcials d'algun dels membres de la policia local, justifica la necessitat i la urgència d'ocupar un lloc de treball de policia local per funcionari interí, per motiu de substitució transitòria de la persona titular (AMR).

2. Fonaments de dret.

Article 20, quatre, de la Llei 22/2021, de 28 de desembre, de Pressuposts Generals de l'Estat per a l'any 2022, respecte el nomenament de funcionaris interins.

Article 41,2,b de la Llei autonòmica 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, en la redacció donada per la disposició final onzena del Decret llei 6/2022, de 13 de juny.

3. Resolució.

En exercici de les atribucions conferides pels apartats h) i s) de l'art. 21,1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, resolc:

- Nomenar personal interí de l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, policia local interina, amb efectes des del dia 21 de juliol de 2022, per substitució transitòria de la persona titular (AMR), a:

- Palomino Pérez, Ana Victoria; dni. ***1660**

Cosa que es fa pública per a general coneixement.

Recursos.

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la publicació de la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

b) El recurs de reposició potestatiu davant la batlia, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació de la present resolució en el BOIB. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Alaró, 21 de juliol de 2022

El batle

Llorenç Perelló Rosselló