Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAMPANET

Núm. 464726
Dedicació Exclusiva Regidora

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fent públic que el Ple de la Corporació, en sessió extraordinària de data 3 d'agost de 2022 adoptà l'acord transcrit seguidament:

<<ACORD:

1.-Deixar sense efecte l'acord de plenari de 3 de juliol de 2019, on s'acordava la dedicació exclusiva de la Batlessa, i donar-la de baixa en el Règim General de la Seguretat Social, en data 31 d'agost del 2022.

2.-Aprovar els càrrecs de la Corporació que duran a terme amb dedicació exclusiva la seva tasca: 

-Primera Tinent de Batlessa: Maria Gual Rigo, amb dedicació exclusiva des del dia 1 de setembre del 2022.

3.-Aprovar les quanties que percebrà segons aquesta responsabilitat:

-Primera Tinent de Batlessa: quaranta mil dos-cents vint euros i noranta cèntims (40.220,90 €) anuals en concepte de retribucions brutes per l'exercici del càrrec en règim de dedicació exclusiva. Repartit en 14 mensualitats cada any natural.

4.-Aprovar el règim de dedicació mínima necessària per a la percepció de dites retribucions, d'acord amb l'establert a l'article 74.3 LMRLIB, i que serà de 37,5 hores setmanals per la dedicació exclusiva.

5.-Donar d'alta en el Règim General de la Seguretat Social a Maria Gual Rigo, des de l'1 de setembre, moment que començarà a exercir la dedicació exclusiva, els membres de la Corporació que exerceixin tals càrrecs de dedicació exclusiva, assumint la Corporació el pagament de les quotes empresarials que corresponguin.

6.-Fer els tràmits necessaris davant el Govern de les Illes Balears per a fer el canvi de dedicació exclusiva compensada pel mateix govern a través del sistema de compensació econòmica destinat als ajuntaments i a les entitats locals menors de les Illes Balears que abonin als seus membres electes retribucions per exercir els càrrecs en règim de de dedicació exclusiva o parcial al servei de la gestió pública local.

7.-Que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de forma íntegra el present Acord, a l'efecte del seu general coneixement, donada la seva transcendència>>

 

Document signat electrònicament (19 d'agost de 2022)

La batlessa Rosa Mª Bestard Pons.