Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 463533
Modificació temari proves selectives per a la cobertura de una plaça de funcionari de carrera per torn lliure d’arxiver/a

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La junta de govern en sessió de 21 de juliol de 2022 va acordar aprovar les bases i programa de la convocatòria de proves selectives per a la cobertura de una plaça de funcionari de carrera per torn lliure d'arxiver/a de l'escala d'administració especial, subescala tècnic mitjà, especialitat arxiver/a, grup A, subgrup A2.

Entre el temari recollit a l'annexa 1 figura el tema 20 de la part específica del temari, la Llei 15/2006, de 17 d'octubre, d'arxius I patrimoni documental de les Illes Balears. El contingut d'aquest tema s'ha vist afectat per la publicació al BOIB el passat 9 d'agost de la Llei 6/2022, de 5 d'agost, d'arxius i gestió documental de les Illes Balears, que deroga la llei anterior.

Per l'exposat, acord:

Primer.- Modificar el tema 20 de la part específica del temari de les bases i programa de la convocatòria de proves selectives per a la cobertura de una plaça de funcionari de carrera per torn lliure d'arxiver/a, on diu:

Tema 20. La Llei 15/2006, de 17 d'octubre, d'arxius I patrimoni documental de les Illes Balears.

Ha de dir:

Tema 20. La Llei 6/2022, de 5 d'agost, d'arxius i gestió documental de les Illes Balears.

Segon.- Publicar el present acord al Butlletí oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 18 d'agost de 2022)

El batle Pep Jaume Umbert