Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 463013
Resolució d'Alcaldia de l'Ajuntament de Sa Pobla per la qual es rectifiquen les errades materials del Decret de Batlia 818/2022 de data 11.08.2022 referent a la relació d'aprovats per a la cobertura de dues places de funcionari de carrera-administratiu/va d’administració general corresponents a l’Oferta Pública d’ocupació 2021 i constitució de borsa de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

Llorenç Gelabert i Crespí, Batle de l'Ajuntament de sa Pobla, vista la tramitació seguida al procediment de selecció  per a cobrir dues places de funcionari de carrera-administratiu/va d'administració general corresponents a l'Oferta Pública d'ocupació 2021.

Vista l'errada observada al Decret de Batlia núm. 818/2022 de data 11.08.2022 i de conformitat amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, que conté la revocació d'actes i rectificació d'errors, exposa que “2. Les Administracions Públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

RESOLC

PRIMER.- Modificar el Decret de Batlia 818/2022 i allà on diu:

Aprovar la constitució  de la borsa de treball de personal  funcionari, administratiu/va d'administració general amb el següent ordre de conformitat a allò que disposa la base desena reguladora del procediment de selecció:

GABRIEL MATAMALAS GUAL

12,667

Ha de dir:

Aprovar la constitució  de la borsa de treball de personal  funcionari, administratiu/va d'administració general amb el següent ordre de conformitat a allò que disposa la base desena reguladora del procediment de selecció:

GABRIEL MATAMALAS GUAL

13,338

SEGON.- Notificar el present als interessats amb l'oferiment dels recursos pertinents.

Sa Pobla, a data de signatura electrònica

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu davant Batle-President, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anuncio, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar Vè. qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Sa Pobla, a data de signatura electrònica (18 d'agost de 2022)

El batle-president Llorenç Gelabert i Crespí