Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 461359
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s’adjudica, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça de tècnic superior de la funció administrativa (A1) de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears (posició 25006586)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 30 d'abril de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 57 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 25 d'abril de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant del grup tècnic/tècnica de la funció administrativa (A1), adscrita a la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals, concretament la posició 250006586 de la Subdirecció de Relacions Laborals.

2. El 14 de juny de 2022, un cop vençut el termini per presentar sol·licituds, la Comissió de Selecció es va reunir per revisar les sol·licituds presentades, va comprovar que s'hi havien presentat tres aspirants i va acordar elevar al director general del Servei de Salut les llistes provisionals d'admesos i exclosos, que es van publicar el 22 de juny de 2022 en el web del Servei de Salut.

3. En el termini establert en les bases de la convocatòria per presentar al·legacions a les llistes provisionals no se'n va presentar cap. Per això, la Comissió de Selecció va acordar elevar al director general del Servei de Salut les llistes definitives d'admesos i exclosos, que es van publicar en el web del Servei de Salut el 25 de juliol de 2022. 

4. Una vegada valorats els mèrits dels candidats, la Comissió va acordar elevar al director general del Servei de salut la llista provisional de puntuacions, que es va publicar en el web del Servei de Salut el 29 de juliol de 2022.

5. El 1r d'agost de 2022, dins el termini establert en les bases de la convocatòria per presentar al·legacions a la llista provisional de puntuacions dels mèrits, la Comissió de Selecció va rebre per registre un escrit de renúncia d'un dels candidats, amb el qual va comunicar la decisió de no continuar en la resta de fases del procediment de selecció.

Per aquest fet, la Comissió de Selecció va acordar el 8 d'agost de 2022, de conformitat amb las bases 6.1 i 6.2 de la convocatòria, no continuar el procés selectiu i, per tant, no fer la prova teoricopràctica i adjudicar directament la plaça a l'únic candidat que quedava  a la llista.

Per tot això dict la següent

 

Resolució

1. Adjudicar, pel procediment de promoció interna temporal, la plaça vacant (posició 25006586) del grup tècnic de la funció administrativa (A1) a què es refereix la convocatòria en qüestió al senyor Francesc Servera Pericàs, atès que compleix tots els requisits.

2. De conformitat amb l'apartat 9.3 de las bases de la convocatòria, publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web www.ibsalut.es (Professionals > Recursos Humans > Treballa amb nosaltres > Serveis Centrals).

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. 

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 17 d'agost de 2022)

El director general ​​​​​​​Manuel Palomino Chacón