Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 461283
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), per la qual s’autoritza i disposa la despesa, es reconeix l’obligació i es proposa el pagament de la concessió, i denegació de beques de la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d’educació secundària de persones adultes (ESPA).

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.- Mitjançant Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), d'1 d'agost de 2021 (BOIB núm. 109, de 17 d'agost), s'aprova la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, per al període 2021-2022.

2.- D'acord amb el punt primer de l'annex de la Resolució de la convocatòria esmentada, aquestes beques estan adreçades a les persones desocupades majors de 30 anys que cursin entre d'altres cursos de segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears per al període 2021-2022 (els cursos quadrimestrals octubre-febrer i febrer-juny).

3.- D'acord amb l'apartat 10 de l'annex de la Resolució de convocatòria esmentada, el SOIB ha de tramitar el pagament una vegada finalitzat el curs escolar i comprovar d'ofici que compleix amb els requisits que estableix aquesta convocatòria.

4.- Les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta resolució han presentat una declaració responsable d'estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i de les obligacions tributàries amb l'administració de l'Estat.

5.- S'ha comprovat que els alumnes que consten en l'annex I d'aquesta resolució estan al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries amb la Hisenda de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i que compleixen les obligacions que consten en el punt 5.1 de l'annex de la Resolució de convocatòria i en la resta de normativa aplicable.

6.- S'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex II d'aquesta resolució no reuneixen els requisits per rebre la subvenció sol·licitada pels motius que s'hi expressen.

7.- En data 3 de juny de 2022 el cap de servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5, amb el vistiplau de la cap del Departament de Gestió administrativa i jurídica, va emetre un informe sobre la concessió i denegació de subvencions en concepte de beques en el marc de la convocatòria esmentada.

8.- El dia 6 de juny de 2022 la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una proposta de resolució en la qual es concedia un termini de 10 dies hàbils, comptador des del dia següent al de la data de la publicació de la proposta de resolució, per aportar les al·legacions, els documents o les informacions que consideressin convenients, així com autoritzar i disposar la despesa, reconèixer l'obligació i proposar-ne el pagament a favor dels alumnes que consten a l'annex I d'aquesta resolució.

9 .- D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, les propostes de resolució es varen notificar a les persones interessades mitjançant publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, del 7 al 20 de juliol de 2022

10.- En data 14 de juny de 2022, la senyora Cristina Liria Jiménez amb número de registre d'entrada GOIBE 335437/2022 del SOIB, va presentar escrit d'al·legacions on manifesta que està en desacord amb la denegació per no haver superat cap àmbit de coneixement. Aporta certificat de qualificacions obtingudes durant el curs acadèmic 2021-2022

D'acord amb l'apartat 5.1. e de l'annex de la convocatòria, és requisit per ser beneficiari de la subvenció haver finalitzat amb aprofitament almenys un dels àmbits de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears. Amb la documentació aportada per la senyora Jiménez i la consulta realitzada a la Conselleria d'Educació es comprova que ha superat 2 àmbits de coneixement durant el quadrimestre de setembre a febrer de 2022. Per aquest motiu s'accepta l'al·legació presentada per la senyora Jiménez.

11.- En data 9 de novembre de 2022, la senyora Ana Maria Fajardo, amb número de registre d'entrada GOIBE537270/2021 del SOIB, va presentar escrit d'al·legacions on manifesta que està en desacord amb la denegació per no haver estat inscrita com a demandant desocupada durant 4 mesos els 6 anteriors al d'inici del curs ja que havia estat en situació desocupada des del dia 1 de juny de 2021. Aporta Resolució d'aprovació de les prestacions d'atur pel Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

12.- D'acord amb l'apartat 5.1. d de l'annex de la convocatòria, és requisit per ser beneficiari de la subvenció haver estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives. Des del Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5 es torna a revisar l'historial de demandant d'ocupació i es comprova que la senyora Fajardo va estar inscrita com a demandant desocupat al SOIB des del dia 7 de juny de 2021, per tant només va estar inscrita 114 dies (del 7.06.2021 al 30.09.21) independentment de quan tengui reconeguda la prestació d'atur del SEPE. Per aquest motiu no compleix amb aquest requisit i no s'accepta l'al·legació presentada.

13.- Hi ha crèdit adequat i suficient a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any en curs. 

Fonaments de dret

1.- Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), d'1 d'agost de 2021 (BOIB núm. 109, de 17 d'agost), per la qual s'aprova la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, per al període 2021-2022.

2.- L'article 2.2 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

3.- D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

4.- La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

5.- El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre); té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

6.- D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

7.- Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de polítiques actives d'ocupació gestionades pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d'octubre).

8.- D'acord amb l'article 7.3 de l'Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, la selecció dels beneficiaris es pot dur a terme per procediments que no són de concurs quan no siguin necessàries la comparació i la prelació, en un únic procediment, de totes les sol·licituds entre si (d'acord amb l'article 17.2 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre)

9.-  La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat- Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

10. D'acord amb el Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears , (BOIB núm. 21, de 15 de febrer de 2021), el SOIB està adscrit a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Concedir una subvenció per un import global de 63.616 € en concepte de beca per assistència a les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta Resolució.

L'import total de la beca que correspon a cada alumne s'ha de calcular d'acord amb el que estableix l'apartat 7 de l'annex de la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'1 d'agost de 2021 (BOIB núm. 109, de 17 d'agost) (568 euros per àmbit de coneixement cursat en qualsevol dels dos cursos acadèmics).

2. Denegar la concessió de subvencions en concepte de beca per assistència a les persones que consten en l'annex II d'aquesta resolució.

3. Autoritzar i disposar la despesa per un import global de 63.616 a favor dels beneficiaris que consten en l'annex d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

4. Reconèixer l'obligació i proposar el pagament per un import global de 63.616 a favor de les persones beneficiàries que consten en l'annex d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.

5. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 18 de juliol de 2022

El director general de Model Econòmic i Ocupació Llorenç Pou Garcias Per delegació de competències del president del SOIB (Resolució de 9 de juliol 2019, BOIB núm. 94, d'11 de juliol)

 

ANNEX I Persones beneficiàries de la subvenció

ANY

CONCE

NOM

LLINATGES

DNI/NIE

EXPEDIENT

ÀMBITS SUPERATS

IMPORT

2022

10582

JOSE MIGUEL

AGUILÓ SEGURA

***3506**

ESPA1+30 23/2021-22

1

568

2022

10583

JUANA MARIA

ARTIGUES ESTARELLAS

***2651**

ESPA1+30 55/2021-22

2

1.136

2022

10584

MARIA FRANCISCA

BALAGUER POQUET

***9435**

ESPA1+30 27/2021-22

2

1.136

2022

10585

FRANCISCA

BORRÀS PERELLÓ

***9850**

ESPA1+30 21/2021-22

3

1.704

2022

10586

ISABEL

BOVER LÓPEZ

***8070**

ESPA1+30 14/2021-22

3

1.704

2022

10587

MARITZA DEL ROCIO

BURUHAN PLACENCIA

***7855**

ESPA1+30 43/2021-22

1

568

2022

10589

MARIA TERESA

CALLES SALES

***4348**

ESPA1+30 67/2021-22

2

1.136

2022

10590

VERONICA

CID VERGARA

***1341**

ESPA1+30 42/2021-22

3

1.704

2022

10591

CRISTINA

CÓRCOLES VIVES

***6095**

ESPA1+30 60/2021-22

3

1.704

2022

10592

NELI NINFA

COSTA FERRAZ

***1048**

ESPA1+30 30/2021-22

3

1.704

2022

10593

MATEU

DOMENGE SITGES

***3528**

ESPA1+30 15/2021-22

2

1.136

2022

10594

ELENA

EIRAS MARTIN

***6663**

ESPA1+30 4/2021-22

3

1.704

2022

10595

LIDIA

EXPÓSITO GONZÁLEZ

***3742**

ESPA1+30 47/2021-22

3

1.704

2022

10596

CORAL

FUENTESAL GONZALEZ

***8550**

ESPA1+30 9/2021-22

2

1.136

2022

10597

JOSE MANUEL

GARCÍA CASTILLO

***7803**

ESPA1+30 19/2021-22

3

1.704

2022

10598

MARIA LOURDES

GARRIGA GRASOLET

***3966**

ESPA1+30 62/2021-22

3

1.704

2022

10599

JUANA MARIA

GRIMALT VALERA

***1680**

ESPA1+30 11/2021-22

3

1.704

2022

10600

MELANIA

GULLIVER MARTORELL

***1778**

ESPA1+30 44/2021-22

3

1.704

2022

10601

VINCENT

LAURES

***8180**

ESPA1+30 68/2021-22

3

1.704

2022

10602

CRISTINA

LIRIA JIMÉNEZ

***9696**

ESPA1+30 49/2021-22

2

1.136

2022

10603

YOLANDA

LLANERAS ARJONA

***3205**

ESPA1+30 6/2021-22

1

568

2022

10604

ESTHER

LOPEZ IBAÑEZ

***9488**

ESPA1+30 33/2021-22

3

1.704

2022

10606

MANUELA CELESTINA

LÓPEZ NICOLAU

***4686**

ESPA1+30 31/2021-22

3

1.704

2022

10607

FRANCISCO

LORENZO CONTRERAS

***5597**

ESPA1+30 20/2021-22

2

1.136

2022

10608

FRANCISCA

MARISCAL BELTRÁN

***1667**

ESPA1+30 48/2021-22

3

1.704

2022

10609

NOEMI

MARTINEZ GIJON

***8428**

ESPA1+30 7/2021-22

1

568

2022

10610

ANTONIO

MASSANET COLL

***1520**

ESPA1+30 64/2021-22

3

1.704

2022

10611

JOSE MANUEL

MERINO LANZO

***6474**

ESPA1+30 1/2021-22

3

1.704

2022

10612

JAVIER ALBERTO

MORILLO MORILLO

***9983**

ESPA1+30 18/2021-22

1

568

2022

10613

JULIANA VICTORIA

PONCE LOPEZ

***5531**

ESPA1+30 56/2021-22

3

1.704

2022

10614

LUISA

PONS ALEMANY

***9871**

ESPA1+30 40/2021-22

3

1.704

2022

10615

RITA

PRATS RIBAS

***4753**

ESPA1+30 52/2021-22

3

1.704

2022

10616

MARIA DEL CARMEN

RAMOS JIMENEZ

***1298**

ESPA1+30 12/2021-22

3

1.704

2022

10617

JUANA

RIERA SANCHEZ

***2370**

ESPA1+30 38/2021-22

3

1.704

2022

10618

LIDIA

ROJO MORATA

***2855**

ESPA1+30 2/2021-22

1

568

2022

10619

SONIA VANESA

ROMÁN RIVERO

***3742**

ESPA1+30 34/2021-22

3

1.704

2022

10620

JUANA MARIA

RUIZ GARCIA DEL MORAL

***7755**

ESPA1+30 65/2021-22

3

1.704

2022

10621

SILVIA

SANCHEZ PATON

***5740**

ESPA1+30 10/2021-22

1

568

2022

10622

NEKANE

SOCIAS DE AYARRA

***8050**

ESPA1+30 66/2021-22

2

1.136

2022

10624

RAFAEL

TALLÓN COLL

***1140**

ESPA1+30 39/2021-22

3

1.704

2022

10625

JESUS

TIRADO PRATS

***5352**

ESPA1+30 58/2021-22

3

1.704

2022

10626

FLOR YOHANA

TRESPALACIOS TRESPALACIOS

***8302**

ESPA1+30 61/2021-22

3

1.704

2022

10627

MIOSOTYS

TUR RODRIGUEZ

***5838**

ESPA1+30 37/2021-22

2

1.136

2022

10628

FRANCISCA GINIKA

UCHENA MAT

***3053**

ESPA1+30 24/2021-22

1

568

2022

10629

MARIA FRANCISCA

VERGER GUERRERO

***8588**

ESPA1+30 63/2021-22

2

1.136

2022

10630

PEDRO

VIDAL SUÑER

***2499**

ESPA1+30 54/2021-22

3

1.704

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOTAL

63.616

 

ANNEX II Sol·licituds denegades

LLINATGES

NOM

DNI

NÚM. EXPEDIENT

MOTIU

MOTIU 2

APARTAT CONVOCATÒRIA

CORRALES FERNANDEZ

MARIA DEL MAR

*****226L

ESPA1+30 72/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

CRUZ PAYANO

JOHANNY

*****413J

ESPA1+30 16/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

ESTARELLAS PAYERAS

LAURA

*****284E

ESPA1+30 46/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

FAJARDO MENDEZ

ANA MARIA

*****562X

ESPA1+30 74/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

FERNÁNDEZ PIÑA

VERÓNICA MARÍA

*****391T

ESPA1+30 32/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

FERNÁNDEZ PIÑEIRO

NEREA

*****245S

ESPA1+30 17/2021-22

No estar matriculat a 2n, 3r o 4t d'ESPA als centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears durant el període 2021-2022

 

5.1.a)

FERRARIS

MARISA VALERIA

*****699G

ESPA1+30 59/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

FIGUEROLA VANRELL

LORENZO GABRIEL

*****315J

ESPA1+30 35/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

MARIN FUENTES

ENGRACIA

*****313K

ESPA1+30 71/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

5.1.c i d)

MARTIN BERMUDEZ

NATALIA

*****705Z

ESPA1+30 51/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

5.1.c i d)

MARTIN GERVILLA

ANTONIO

*****221F

ESPA1+30 70/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

5.1.c i d)

MARTINEZ ROSA

ROSALIA

*****973G

ESPA1+30 36/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

5.1.c i d)

MEDINA BESTARD

MARIA MAGDALENA

*****327R

ESPA1+30 22/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

MONSERRAT VICO

MARIA LOURDES

*****484V

ESPA1+30 50/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

MORALES FRIAS

JAQUELINE NELLY

*****257Y

ESPA1+30 5/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

MULET GARCIA

RAQUEL

*****394V

ESPA1+30 8/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

OVEJERO RODRÍGUEZ

MARIA VANESSA

*****095V

ESPA1+30 73/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

5.1.c i d)

PASCUAL BAUZA

JOSE

*****040E

ESPA1+30 41/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

RODRIGUEZ BENNASAR

FRANCISCA EVA

*****855D

ESPA1+30 13/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

ROIG VELA

MARIA ESPERANZA

*****005G

ESPA1+30 26/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

SÁNCHEZ CORCOBA

JUAN LUIS

*****103E

ESPA1+30 28/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

SANTOS DE JESUS

CARLOS ALBERTO

*****433F

ESPA1+30 53/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

5.1.c i d)

SERRANO MUÑOZ

VICTOR MARIANO

*****456Y

ESPA1+30 25/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

5.1.c i d)

TAMAYO FIGUEROA

LUZ KARIME

*****358X

ESPA1+30 29/2021-22

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

 

5.1.e)

TAPIA LLOVIO

LAURA

*****809D

ESPA1+30 3/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)

TUGORES TRIAS

JUANA ANA

*****154W

ESPA1+30 69/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB el dia natural anterior a l'inici de les activitats lectives

5.1.c i d)

VIEIRA TORRRES

SHEREZADE

*****065C

ESPA1+30 57/2021-22

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.1.d)