Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 456039
Delegació d'àrees i serveis municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Després de l'elecció de nou batle a la sessió extraordinària celebrada dia 6 d'agost de 2022, mitjançant Resolució de Batlia núm. 2022/0774, de data 8 d'agost, s'ha procedit a la delegació de l'exercici de les atribucions que tot seguit es transcriu:

«RESOLUCIÓ DE BATLIA

Vistes les resolucions de Batlia núm. 515/2019, de dia 22 de juny (BOIB núm. 91/2019, de 6 de juliol), núm. 702/2019, de dia 13 d'agost (BOIB núm. 114/2019, de 20 d'agost) i núm. 2020/468, de dia 1 de juliol (BOIB núm. 119/2020, de 7 de juliol) de delegació en els regidors i les regidores que conformen l'equip de govern de l'exercici de les atribucions corresponents a la responsabilitat de la direcció i de la gestió de les àrees en què s'integra l'organització municipal.

Després de l'elecció de nou batle a la sessió extraordinària celebrada dia 6 d'agost de 2022 i atenent els motius d'organització i de conveniència per a una millora en la gestió de les accions de govern i agilització dels serveis municipals que aconsellen delegar les atribucions que tot seguit s'especifiquen.

Atès que, en base a l'exposat, aquesta Batlia té la facultat de delegar determinades atribucions conforme disposa l'article 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local (LBRL) i considerant el que estableix el citat article i els articles 43, 44, 45, 120 i 121 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals (ROFJEL), fent ús de les atribucions que legalment tinc conferides RESOLC:

PRIMER.- Delegar en el regidor i primer tinent de batle Bartomeu Cifre Ochogavia l'exercici de les atribucions corresponents a la responsabilitat de la direcció i de la gestió dels serveis administratius municipals de les àrees d'URBANISME; PERSONAL i OFICINES D'ASSISTÈNCIA CIUTADANA; RÀDIO POLLENÇA; MUSEU MUNICIPAL i FESTIVAL DE POLLENÇA.

SEGON.- Delegar en la regidora Bianca M. Aguilar Ryan l'exercici de les atribucions corresponents a la responsabilitat de la direcció i de la gestió dels serveis administratius municipals de l'àrea del MERCAT del Port de Pollença i Delegació especial del Port de Pollença, endemés de les ja conferides mitjançant Resolució de Batlia núm. 702/2019, de dia 13 d'agost (BOIB núm. 114/2019, de 20 d'agost).

TERCER.- Les anteriors delegacions efectuades a favor de la resta de regidors i regidores que conformen l'equip de govern es mantenen en els mateixos termes en què foren conferides mitjançant les esmentades resolucions de Batlia núm. 515/2019, de dia 22 de juny (BOIB núm. 91/2019, de 6 de juliol), núm. 702/2019, de dia 13 d'agost (BOIB núm. 114/2019, de 20 d'agost) i núm. 2020/468, de dia 1 de juliol (BOIB núm. 119/2020, de 7 de juliol).

QUART.- La delegació especial territorial del Port de Pollença coordinarà la seva actuació amb els altres delegats i delegades d'àrea, de manera que resti garantida la unitat de govern del municipi.

CINQUÈ.- Les facultats delegades comprenen l'exercici de les competències atribuïdes genèricament a les esmentades àrees, relatives al sector de l'activitat administrativa pròpia d'aquestes àrees de gestió municipal que la legislació vigent assigna als municipis. 

SISÈ.- Les delegacions efectuades abastaran tant les facultats de direcció i organització interna dels serveis administratius corresponents inclosos en les respectives àrees com les de gestionar-los en general, amb exclusió de la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin tercers.

SETÈ.- Notificar la present resolució als regidors delegats a fi que procedeixin, si escau, a l'acceptació dels càrrecs.

VUITÈ- Les delegacions conferides seran efectives des del dia següent a la data de la present resolució. El regidor/a delegat queda obligat a informar periòdicament aquesta Batlia sobre la gestió de la competència/àrea delegada i les disposicions que dicti, i prèviament, de les decisions de transcendència en els termes prevists a l'article 115 del ROFRJEL.

NOVÈ- Donar compte de la present resolució al Ple en la primera sessió que se celebri; remetre anunci de les referides delegacions per a la seva inserció en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i publicar-les igualment al tauler d'anuncis municipal i en el portal de transparència de l'Ajuntament, en compliment del que disposa l'article 6.1 de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

DESÈ.- En el que no preveu aquesta resolució regiran la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local; la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, i el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals (ROFJEL) en el marc de les regles que per a les delegacions s'estableixen a les dites normes.

Pollença, 8 d'agost de 2022

El batle Andrés Nevado Rodríguez»

El que es fa públic per a general coneixement en compliment de les disposicions vigents.

 

Pollença, a la data de la signatura electrònica (10 d'agost de 2022)

El batle (Andrés Nevado Rodríguez)