Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 454040
Dissolució Junta de Govern Local, revocació de delegacions de competències i nomenament de nou Tinent de Batle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Acord del Ple de data 03/08/2022, va ser aprovada la dissolució de la Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament després de la qual cosa, mitjançant Resolució de Batlia de data 05/08/2022, es va aprovar el cessament dels Regidors que formaven part d'aquesta Junta i nomenament de nou Tinent de Batle, la qual cosa es publica a l'efecte dels articles 46.1 i 52.4 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.

  • Acord del Ple de data 03/08/2022:

«Vist l'Informe de Secretaria i de conformitat amb el que es disposa en els articles 20.1.b) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i 35.2.d) del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, el Batle proposa al Ple de l'Ajuntament l'adopció del següent

ACORD

PRIMER. Dissoldre la Junta de Govern Local, amb efectes des de l'endemà a la data d'adopció del present acord, fent constar que les competències delegades mitjançant l'acord plenari de data 08 de juliol de 2019, retornen a aquest Plenari.

SEGON. Comunicar aquest acord a tots els Regidors afectats perquè en prenguin coneixement i efectes.

TERCER. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en compliment del que es disposa per l'article 46.1 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.»

  • Resolució de Batlia de data 05/08/2022:

«Vist que es va adoptar, per Acord del Ple, la dissolució de la Junta de Govern Local, que farà efecte des del dia 04 d'agost de 2022.

Examinada la documentació que l'acompanya, vist l'informe de Secretaria, i de conformitat amb allò que s'ha fixat en els articles 23 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, 43, 46 i 52 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, aquesta Alcaldia és competent per cessar als membres que integren la Junta, i per això

RESOLC

PRIMER. Cessar, com a membres de la Junta de Govern Local, als següents Regidors:

— Rafael Capó Cerdà.

— Marc Bernal Cantallops.

— Coloma Capó Saletas.

SEGON. Revocar les atribucions delegades en la Junta de Govern Local mitjançant decret de Batlia núm. 305 de data 30 d'octubre de 2019.

TERCER. Nomenar com a Tinent de Batle única a la regidora Sra. Coloma Capó Saletas.

QUART. Revocar les matèries delegades en els regidors mitjançant decret de Batlia núm. 304 de data 30 d'octubre de 2019, i delegar les següents matèries en la regidora Sra. Coloma Capó Saletas:

  • Serveis Socials, Igualtat, Cultura, Associacions, Educació, Esports, Joventut i Medi Ambient.

La gestió corresponent a les àrees de Governació, Serveis Generals, Personal, Hisenda, Urbanisme, Sanitat, Comerç, Turisme, Obres Públiques i Patrimoni, seran competència del Batle.

CINQUÈ. Comunicar aquest Acord a tots els Regidors afectats perquè en prengui coneixement i efectes.

SISÈ. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en compliment del que es disposa per l'article 46.1 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.

SETÈ. Adonar d'aquest Acord al Ple en la pròxima sessió que aquest celebri.»

Contra l'acord de Ple i la resolució de Batlia, que posen fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant el Ple i la Batlia, respectivament, d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la present publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu corresponent, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la present publicació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar Vè. qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

(Signat electrònicament: 11 d'agost de 2022)

El batle Pere Torrens Escalas