Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 453955
Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de correcció d’errors de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, de 6 de juliol de 2022, per la qual es convoquen subvencions per a la creació i cofinançament de projectes d’R+D+I d’Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI) de les Illes Balears per als anys 2021, 2022 i 2023, finançats a través del Fons d’Impuls del Turisme Sostenible

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

El 9 de juliol de 2022 (BOIB núm. 89) es va publicar la Resolució de 6 de juliol de 2022, del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es convoquen subvencions per a la creació i cofinançament de projectes d'R+D+I d'Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI) de les Illes Balears per als anys 2021, 2022 i 2023, finançats a través del Fons d'Impuls del Turisme Sostenible (CONVO: 2022/9946).

S'ha advertit d'una errada al punt 3.2.e) de l'annex 1 de la Resolució de convocatòria, de conformitat amb el punt 2.6.1 de l'Acord de Consell de Govern de 20 de juny de 2022, pel qual s'aplica la previsió de l'article 117.2 de la Llei de Finances de les Illes Balears respecte a l'exercici de la funció interventora en règim de fiscalització prèvia limitada, en el supòsit que la subvenció s'aculli a un reglament de minimis ha de fer referencia al reglament concret, inclosa la referència a la publicació al DOUE així com indicació de la categoria concreta que li es aplicable. En aquest cas, manca la referència a la publicació en el DOUE.

Amb la correcció d'aquests errors materials no es perjudiquen drets dels possibles interessats.

Fonaments de dret

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que: “Les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”

L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Rectificar l'error observat en el punt 3.2.e) de l'Annex I de la convocatòria:

On diu:

3.2. Requisits

[...]

e) Els beneficiaris d'aquesta convocatòria estan sotmesos al règim de minimis establert en el Reglament (CE) núm. 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre, que determina en l'article 3 que l'import total dels ajuts de minimis a una única empresa no pot ser superior a 200.000 euros durant qualsevol període de tres exercicis fiscals.

Ha de dir:

3.2. Requisits

[...]

e) Els beneficiaris d'aquesta convocatòria estan sotmesos al règim de minimis establert en el Reglament (CE) núm. 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre (DOUE L 352, de 24 de desembre de 2013), relatiu a l'aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea a les ajudes de minimis, que determina en l'article 3 que l'import total dels ajuts de minimis a una única empresa no pot ser superior a 200.000 euros durant qualsevol període de tres exercicis fiscals.

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 11 d'agost de 2022

El conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica Juan Pedro Yllanes Suárez