Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT D'INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ILLES BALEARS (IDISBA)

Núm. 451227
Correcció d’errors de les bases de la convocatòria per a la contractació de personal graduat en Ciències de la Salut per al projecte «Desenvolupament i validació d'un qüestionari breu per avaluar l'adherència a les recomanacions nutricionals per a la prevenció del càncer (SYN21/05)» de la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 9 d'agost de 2022, en el BOIB núm. 105 es varen publicar la bases de la convocatòria per a la contractació de personal graduat en Ciències de la Salut per al projecte «Desenvolupament i validació d'un qüestionari breu per avaluar l'adherència a les recomanacions nutricionals per a la prevenció del càncer (SYN21/05)» de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears.

Atès que a la versió catalana i castellana de la referida convocatòria hi ha hagut errors materials, en virtut de l'article 109.2 de la Llei 39/2016 d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

RESOLC

PRIMER: Corregir l'error detectat a la versió catalana de la convocatòria per a la contractació de personal graduat en Ciències de la Salut per al projecte «Desenvolupament i validació d'un qüestionari breu per avaluar l'adherència a les recomanacions nutricionals per a la prevenció del càncer (SYN21/05)» de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears, publicada en el BOIB núm. 105 de data 9 d'agost de 2022, en els següents termes:

ON DIU:

III. Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar al registre físic de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears o mitjançant el correu electrònic[1] del Departament de Recursos Humans: idisba.rrhh@ssib.es.

[1] Els documents adjunts al correu electrònic han d'estar en format PDF i comprimits a un únic ZIP.

El termini de recepció de sol·licituds serà de 15 dies hàbils des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria. 

Les persones aspirants hauran de presentar juntament amb la sol·licitud la documentació acreditativa dels requisits i dels mèrits que al·leguin en la forma que estableixen aquestes bases. No es podrà valorar cap mèrit que no s'hagi acreditat amb l'aportació de la documentació corresponent dins el termini de presentació de sol·licituds.

HA DE DIR:

III. Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar al registre físic de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears o mitjançant el correu electrònic[2] del Departament de Recursos Humans: idisba.rrhh@ssib.es.

[2] Els documents adjunts al correu electrònic han d'estar en format PDF i comprimits a un únic ZIP.

El termini de recepció de sol·licituds serà de 25 dies hàbils des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria. 

Les persones aspirants hauran de presentar juntament amb la sol·licitud la documentació acreditativa dels requisits i dels mèrits que al·leguin en la forma que estableixen aquestes bases. No es podrà valorar cap mèrit que no s'hagi acreditat amb l'aportació de la documentació corresponent dins el termini de presentació de sol·licituds.

 

SEGON: Publicar la present resolució en el BOIB i en la pàgina web de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears.

 

Palma, 10 d'agost de 2022

El director gerent de la Fundació Sergi Camacho Clavijo