Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 385075
Anunci de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius d’obertura del tràmit d’informació pública per a una sol·licitud d’autorització administrativa prèvia, autorització d'execució i de reconeixement, en concret, de la utilitat pública del ramal de distribució de gas natural canalitzat per a la fàbrica POLIVAS, al terme municipal de Consell (Illes Balears)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la Llei 34/1998, de 7 d'octubre, del sector d'hidrocarburs, i amb l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, se sotmet a informació pública la sol·licitud d'aprovació del projecte d'execució i de reconeixement, en concret, d'utilitat pública d'una instal·lació de distribució de gas canalitzat les característiques principals de la qual s'assenyalen a continuació:

Núm. d'expedient: 2021/20924

Denominació de la instal·lació: Ramal de distribució de gas natural canalitzat per a la fàbrica POLIVAS, al terme municipal de Consell.

Peticionari: Redexis Gas, SA.

Domicili: c/ del Fluvià, 1, 2n, 2 B, 07009 Palma.

Objecte del projecte: connexió per al subministrament de gas natural canalitzat per a la fàbrica POLIVAS, al terme municipal de Consell, des del gasoducte existent SONALCU en la posició 02. I estació reguladora destinada a la futura distribució de la xarxa urbana de Consell.

Característiques principals: les indicades en el projecte d'execució signat digitalment per l'enginyer industrial Ángel Casas Bachiller (col·legiat 9735 pel Col·legi d'Enginyers Industrials de Madrid) el 20 de juliol de 2020, i que són les següents:

Gas que s'ha de subministrar:

Gas natural amb un PCS (Hs) entre un mínim de 10,26 kWh/m3 i un màxim de 13,26 kWh/m3, en funció de la seva procedència.

Descripció de la instal·lació:

La instal·lació a realitzar és la connexió per a subministrament de gas natural canalitzat a la fàbrica POLIVAS, al terme municipal de Consell, des del gasoducte existent SONALCU en la posició 02. El traçat discorre des de la posició 02 en direcció Nord-oest i creua el carril d'accés a l'autovia MA-13; posteriorment, es travessarà la citada autovia. Després de discórrer per camins, la canalització travessarà la carretera MA-13A. Els tres encreuaments es faran mitjançant el procediment de perforació dirigida amb beina de protecció de material plàstic de diàmetre màxim 125 mm.

A més, per al futur subministrament al nucli urbà de Consell, s'instal·larà una estació de regulació MOP 10 bar/ MOP 5 bar, amb les seves corresponents connexions d'entrada i sortida; com també totes les instal·lacions auxiliars per tal de donar servei a la citada estació reguladora.

Les característiques de la xarxa són 817 metres lineals de canonada de polietilè d'alta densitat PE 100 DN 90 SDR 11 i MOP 10 Bar. A més de 6 metres lineals de canonada de polietilè d'alta densitat PE 100 SDR 17/17,6 DN 160 i MOP 10 / 5 Bar a l'estació reguladora de pressió.

En la mateixa rasa on se situarà la xarxa de distribució de gas, s'estendrà en paral·lel un bitub portacables de PEHD de 40 mm de diàmetre, en previsió futura, per a la instal·lació de comunicacions digital de dades per a teleprocés, telecontrol, vigilància i manteniment d'instal·lacions.

Pressupost: 114.599,78 €

Aquesta informació es fa pública per al coneixement general i, especialment, per als propietaris i la resta de titulars afectats per l'execució de les obres, perquè aquests, com a interessats, puguin examinar el projecte de la instal·lació esmentada a la seu de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius (c/ del Calçat, 2A, planta baixa, 07011 Palma), així com a la seva seu electrònica, domini http://energia.caib.es.

Al mateix temps, s'hi poden formular les al·legacions que es considerin pertinents, en el termini de vint dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

 

Palma, 6 de juliol de 2022

Per la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo Per delegació de competències del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica (BOIB núm. 31, de 04/03/2021)