Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 459249
Aprovació definitiva modificació de la Base 27.7 de les bases d'execució del Pressupost municipal de l'exercici 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Exp. Núm.: 3089/2022

Aprovat inicialment, pel Ple d'aquesta Corporació, en sessió extraordinària tinguda el 23 de juny de 2022, l'expedient de modificació de la base 27.7 de les bases d'execució del Pressupost municipal de l'exercici 2022;

Publicat el pertinent anunci en el BOIB núm. 90, de 12 de juliol de 2022, i transcorregut el termini de 15 dies, legalment establert, sense que s'hagi presentat cap tipus de reclamació.

De conformitat amb l'article 177, en relació amb el 169, del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei que regula les Hisendes Locals, s'entén definitivament aprovat l'esmentat expedient, del qual es publica a continuació la modificació de la base 27.7 de les bases d'execució del Pressupost de l'exercici 2022, que queda redactada de la forma següent:

Subvenció als caixers participants en la qualcada de les festes patronals. S'estableix una subvenció als caixers que participin en les festes patronals per a la compensació de part de les despeses en què incorren. La quantia de la subvenció s'estableix en una quantia fixa en funció de l'efectiva participació en els següent actes:

ACTE

IMPORT SUBVENCIÓ

Binixems

30 euros

Jaleo dissabte de Sant Llorenç

50 euros

Jaleo diumenge de Sant Llorenç

50 euros

Corregudes

110 euros

Seran beneficiaris de la subvenció tots aquells caixers i caixeres que, complint amb els requisits establerts en els Protocols de les festes, hagin estat acceptats per la Junta de Caixers i hagin participat efectivament en algun dels actes anteriors. En qualsevol cas, s'entén que la seva sol·licitud de participació a la qualcada, en la forma i temps que es preveu en els Protocols, implica també la sol·licitud de la subvenció.

D'acord amb l'article 30.7 de la Llei 38/2003, i en tractar-se d'una subvenció que es concedeix en atenció a la concurrència d'una determinada situació o adopció d'un comportament singular, que és la participació en els actes de les festes patronals en condició de caixer/a, no es requereix justificació per part de la persona beneficiària. Únicament serà necessari que es justifiqui l'efectiva participació per part del personal responsable de l'àrea de festes.

El que es fa públic per a general coneixement i per tal que tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que es fa saber que contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, en el termini de dos mesos a partir de l'endemà de la publicació del present edicte en el BOIB, recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears; tot això sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que s'estimi procedent en dret.

Tot l'anterior d'acord amb l'article 171 del RD Legislatiu 2/2004 de 5 de març, pel que s'aprova el Text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes locals i la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula la jurisdicció contenciosa administrativa.

Finalment, escau indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

 

Alaior, en la data de la signatura electrònica (8 d'agost de 2022)

El batle José Luis Benejam Saura