Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

Núm. 458925
Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura per la qual s'aproven les noves tarifes de serveis per a l'execució dels encàrrecs a mitjans propis que l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de poders adjudicadors facin a la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP per als serveis de la residència d’estudiants

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant l'Acord de Consell de Govern de 7 de febrer de 2022 es va atorgar  la declaració exigida en el punt primer de l'apartat d) de l'article 32.2 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, perquè la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP (FUEIB) tingui la condició de mitjà propi de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 20, de 8 de febrer).

2. Mitjançant el mateix Acord es va autoritzar el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura perquè aprovés les tarifes que ha de percebre la FUEIB com a contraprestació per raó dels encàrrecs de gestió que rebi de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears com a mitjà propi, les quals s'han de calcular en funció dels costs reals imputables a l'execució dels projectes, tot tenint en compte especialment la informació que, a aquest efecte, aporti la Fundació.

3. En data 11 de febrer de 2022, mitjançant resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, es varen aprovar les noves tarifes de serveis per a l'execució dels encàrrecs a mitjans propis que l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de poders adjudicadors facin a la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP (BOIB núm. 25, de 15 de febrer).

4. L'apartat e) del punt primer de l'esmentada Resolució estableix que, sense perjudici de les tarifes d'aplicació general, es poden aprovar tarifes específiques per als encàrrecs que ho requereixin per consideració a les seves particularitats, per mitjà d'una altra resolució del conseller o consellera de la conselleria d'adscripció.

5. En data 21 de juliol de 2022 la FUEIB va presentar davant la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura la documentació justificativa de les noves tarifes que es proposen per a l'execució dels encàrrecs a mitjans propis que l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de poders adjudicadors facin a la FUEIB pels serveis de la residència d'estudiants.

6. Dins d'aquestes tarifes, s'inclou el cost dels diferents serveis de la residència d'estudiants, tant per al curs acadèmic 2022-2023 (amb una validesa fins al 10 de setembre de 2023), com per a estades de curta durada (inferiors a 30 dies).

Fonaments de dret

1. La Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

2. El Decret 14/2016, d'11 de març, pel qual s'aprova el Text consolidat del Decret sobre contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Els Estatuts de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP.

4. L'Acord del Consell de Govern de 7 de febrer de 2022 pel qual es declara la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP (FUEIB) com a mitjà propi de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar les tarifes específiques per als serveis de la residència d'estudiants, que s'estableixen en l'annex adjunt, aplicables als serveis dels encàrrecs que l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la resta de poders adjudicadors facin a la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP.

 

2. Notificar aquesta Resolució a la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears MP.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (9 d'agost de 2022)

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura  Miquel Company i Pons

 

ANNEX Tarifes per als serveis de la residència d'estudiants de la UIB per l'execució dels encàrrecs a mitjans propis per la FUEIB

Tarifes per curs acadèmic 2022-2023 (vàlides fins al 10 de setembre de 2023)

Descripció del servei

Cost mensual

Allotjament

431,13 €

Allotjament amb règim d'estada i berenar

522,30 €

Allotjament amb règim d'estada i mitja pensió

668,87 €

Allotjament amb règim d'estada i pensió completa

796,83 €

Aquestes tarifes són aplicables només per a allotjament durant tot el curs acadèmic 2022-2023.

​​​​​​​Tarifes per estades de curta durada (inferiors a 30 dies)

Descripció del servei

Cost diari

Allotjament en habitació individual

34,55 €

Allotjament en habitació doble i ús individual

41,73 €

Allotjament en habitació doble i ús doble

69,09 €

Suplements de pensió per persona i dia

 

Berenar

3,04 €

Mitjà pensió

7,92 €

Pensió completa

12,19 €