Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 445754
Cobrament en període voluntari, any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ANGEL LUIS GUERRERO DOMINGUEZ, Batle de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia,

FA SABER:

Que el termini d'ingrés en període voluntari dels tributs municipals de venciment periòdic i notificació col·lectiva corresponents a l'any 2022, detallats a continuació, serà el comprès entre el dia 1 de setembre i el dia 02 de novembre de 2022.

  • IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES DE NATURALESA URBANA.
  • IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES DE NATURALESA RÚSTICA.
  • IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA.
  • IMPOST SOBRE ACTIVITATS ECONÒMIQUES.
  • TAXES  PER  RECOLLIDA  DE  FEMS, CLAVEGUERAM, ENTRADA DE VEHICLES I RESERVA D'APARCAMENT.

Els contribuents afectats podran realitzar els pagaments dels seus deutes tributaris durant els dies hàbils compresos entre l'1 de setembre i el 2 de novembre de 2022, ambdós inclosos, de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, a les dependències municipals de Sant Josep (oficines centrals de l'Ajuntament), Sant Jordi i Cala de Bou.

Així mateix, els contribuents podran realitzar el pagament dels seus deutes tributaris a través del portal de l'Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia a la direcció http://www.santjosep.org.

El període executiu s´iniciarà al dia següent d´haver finalitzat el termini d´ingrés en període voluntari. Iniciat el període executiu, la recaptació dels deutes s´efectuarà pel procediment de constrenyiment sobre el patrimoni de l´obligat al pagament, meritant a partir d'aquest moment els recàrrecs legals i els interessos de demora d'acord amb els criteris establerts als articles 26, 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributaria.

DOMICILIACIONS: Els rebuts dels impostos i taxes abans esmentats que estiguin domiciliats en una entitat bancària, s'enviaran per al seu cobrament el dia 06 d'octubre de 2022.

 

Sant Josep de sa Talaia (signat electrònicament: 4 d'agost de 2022

El batle Angel Luis Guerrero Domínguez)