Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 419514
Aprovació de la cessió gratuïta de l'ús al Consell Insular de Mallorca de la parcel·la de titularitat municipal, situada al carrer Berenguer d’Anoia, núm. 70, amb l'objecte de destinar-lo a servei d’emergències, prevenció i extinció d’incendis (parc de bombers)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local en sessió ordinària de dia 27 de juliol de 2022 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

«1.- SOTMETRE l'expedient de cessió gratuïta del ús al Consell Insular de Mallorca de la parcel·la de titularitat municipal, classificada com a sòl urbà i qualificada com sistema general de seguretat al Pla General d'Ordenació Urbana (SE2), situada al carrer Berenguer d'Anoia, núm. 70, finca registral 19.702, referència cadastral 3676404DD9937N0001BJ, amb l'objecte de destinar-lo a servei d'emergències, prevenció i extinció d'incendis (parc de bombers), a informació pública pel termini de 20 dies, a comptar des de la data de publicació d'aquest anunci al butlletí oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament, per tal que pugui ser examinat pels interessats i per les interessades a l'efecte de presentació de les al·legacions que s'estimin pertinents.

2.- ADVERTIR que la cessió gratuïta del ús estarà sotmesa a les següents condicions:

A.- Una vegada finalitzat l'expedient de cessió es formalitzarà la present cessió gratuïta en escriptura pública.

B.- El cessionari haurà de desenvolupar en el immoble l'activitat relativa a la prestació del servei d'emergències, prevenció i extinció d'incendis durant tot el termini de vigència de la cessió.

​​​​​​​C.- La cessió d'ús serà per un termini màxim de cinquanta anys.

3.- ADVERTIR que l'aprovació d'aquesta cessió deixarà sense efecte l'actual cessió signada amb el Consell de Mallorca mitjançant conveni de data de 5 de febrer de 2015.

Les condicions de cessió tenen caràcter resolutori i així figurarà a l'escriptura pública de cessió i en el registre de la propietat.»

 

Document signat electrónicament (Inca, 28 de juliol de 2022)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió