Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 419507
Bases reguladores de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva de l'Ajuntament d'Inca a les famílies del municipi per l'adquisició de llibres de text o material substitutori corresponen al curs escolar 2022/23

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de les bases de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva de l'Ajuntament d'Inca per l'adquisició de llibres de text o material substitutori corresponent al curs escolar 2022/23.

BDNS: 640790

De conformitat amb allò previst en els articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Persones beneficiàries: les famílies d'Inca amb fills i filles en edat escolar obligatòria, que compleixin una sèrie de requisits.

Segon. Finalitat:

L'objecte d'aquestes bases és regular la concessió de subvencions a les famílies d'Inca amb fills i filles en edat escolar obligatòria, que presenten dificultats econòmiques per fer front a la despesa que suposen els llibres de text o el material substitutori.

Tercer. Bases reguladores:

Les bases reguladores generals per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca es regeixen per l'Ordenança general de subvencions publicada en el BOIB núm. 66, de 26 de maig de 2016.

http://www.caib.es/eboibfront/es/2016/10494/580630/aprobacion-definitiva-de-la-ordenanza-general-de-subvencions

Quart. Import:

La dotació total de la convocatòria de subvencions serà de 90.000 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

Per tal d'agilitzar i optimitzar el procés d'informació i presentació de les sol·licituds, l'Àrea de Cultura i Educació de l'Ajuntament d'Inca establirà un sistema de cites amb el personal encarregat del registre de les sol·licituds, el calendari de cites es comunicarà una vegada que es publiqui la corresponent convocatòria a la BDNS, el BOIB, el tauler d'anuncis i la web municipal.

En el cas de presentar la sol·licitud per correu o en una altra administració, caldrà avisar d'aquest fet per tal que la sol·licitud sigui admesa dins el corresponent termini al telèfon 871 914 504 o a a/e: educació@incaciutat.com

Les sol·licituds es podran presentar telemàticament a traves de la pàgina web: https://incaciutat.com, (seu electrònica).

El termini de presentació de sol·licituds serà del 16 d'agost al 17 d'octubre de 2022, i finalitza a les 14 h.

 

(Signat digitalmente. 25 de juliol de 2022)

El batle Virgilio Moreno Sarrió