Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 418852
Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d’una subvenció nominativa del Consell Insular d’Eivissa a la Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera, per a l’exercici 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 11 de juliol de 2022 el Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa va aprovar la concessió d'una ajuda econòmica directa i nominativa a la Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera, CIF núm. V07103880, en la quantitat de 150.000,00 €, per a la promoció dels productes agroalimentaris d'Eivissa a través de la gastronomia.

Així mateix, també es va aprovar el Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'aquesta subvenció nominativa del Consell Insular d'Eivissa a la Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera, per a l'exercici 2022, el qual es va signar en data 18 de juliol de 2022, i publicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS), amb identificació núm. 640251.

 

Eivissa, 28 de juliol de 2022

La TAG del Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí M.ª José Cardona Muñoz