Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 418472
Exposició pública d’aprovació inicial de tramitació del projecte d’obra anomenat “Reparació de les cobertes de sa Casilla de Peó caminer i els seus annexos de desmuntatge, demolició de forjats de la coberta i la construcció de la nova coberta, a Sant Francesc Xavier, TM Formentera”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera en sessió de caràcter ordinari de dia 22 de juliol de 2022, es va aprovar inicialment el projecte d'obra Reparació de les cobertes de sa Casilla de Peó caminer i els seus annexes de desmuntatge, demolició de forjats de la coberta i la construcció de la nova coberta, a Sant Francesc Xavier, TM Formentera”, redactat per l'arquitecte, el Sr. Xavier Pallejà Rovira, en març de 2022.

En funció del previst a l'article 149.1 de la Llei 20/2006, de 15 de novembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmet a exposició pública l'esmentat projecte per un termini de 15 dies naturals, comptats a partir del dia següent hàbil a la publicació d'aquest anunci al BOIB.

El projecte d'obra Reparació de les cobertes de sa Casilla de Peó caminer i els seus annexes de desmuntatge, demolició de forjats de la coberta i la construcció de la nova coberta, a Sant Francesc Xavier, TM Formentera”, es pot consultar de manera presencial a l'oficina de l'àrea d'Infraestructures del Consell Insular de Formentera, al carrer Arxiduc Lluís Salvador cantonada carrer Eivissa, núm. 2, 07860 Sant Francesc Xavier, Formentera, i a la web del Consell Insular de Formentera.

 

Formentera, amb la data de la signatura electrònica (28 de juliol de 2022)

La presidenta Ana Juan Torres