Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SENCELLES

Núm. 418346
Aprovació concessió dedicació parcial a regidor/a

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que l'Ajuntament de Sencelles, en sessió plenaria de data 27.06.2022, adoptà, entre d'altres, els següents acords:

PRIMER. Aprovar que la Regidora Sra. Joana I. Oliver Ramis exercirà el seu càrrec amb règim de dedicació parcial al 25%, com ja aprovà al seu moment el Ple de la Corporació, a la Sessió Organitzativa de data 26.06.2019, i malgrat la seva renúncia posterior.

SEGON. Aprovar, les quanties que percebrà, la base de càlcul de les quals serà la quantia que cada any aprovi la Conselleria d'Administracions públiques per a la subvenció de les retribucions dels càrrecs electes. Per a aquest any de 2022 es calcula en 773,24 € bruts, a la que s'afegirà el percentatge corresponent a pagues extres prorratejades, i a falta de les corresponents retencions per IRPF i SS.

TERCER. Donar d'alta en el Règim General de la Seguretat Social la Sra. regidora en règim de dedicació exclusiva o parcial, assumint la corporació el pagament de les quotes empresarials que corresponguin. Tot això, si la Sra. Regidora en manifesta la seva acceptació.

 

(Signat electrònicament: 28 de juliol de 2022

El batle Joan Carles Verd Cirer)