Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA D'ESTRATÈGIA TURÍSTICA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 418133
Resolució del President de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears per la qual s'obri un termini extraordinari per a la presentació de candidatures per als guardons “Premis del Turisme de les Illes Balears”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.- El 19 de maig de 2022, BOIB núm. 65, es va publicar la Resolució del  president de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears de 17 de maig de 2022, per la qual es publiquen les bases de la convocatòria pública per a la concessió dels Guardons "Premis Turisme de les Illes Balears" per a l'any 2022.

2.- El termini de presentació de candidatures va finalitzar el 24 de juliol de 2022 inclòs. Una vegada revisades les candidatures per part de l'AETIB, es constata que  hi ha categories que no han rebut candidatures suficients per tal de garantir la correcta concurrència i participació.

Aquesta situació, fa que es pugui veure afectat l'objecte d'aquesta convocatòria que no es cap altre que reconèixer l'esforç i la dedicació de persones, empreses i institucions tant públiques com privades a favor del turisme, i servir d'instrument per estimular comportaments professionals i iniciatives que col·laborin a millorar la imatge turística de les Illes Balears i dels seus serveis turístics.

Degut a aquesta circumstància, es fa necessària i es justifica l'obertura d'un nou termini de presentació de candidatures.

Fonaments de Dret

1. Article 8.1 del Decret 18/2018, de 22 de juny, pel qual es reorganitza, reestructura i regula l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) i modificat pel Decret 4/2022 de 28 de febrer, de modificació dels Estatuts de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears.

Por tot l'exposat,

RESOLC

Primer.- Obrir un nou termini per a la presentació de candidatures, per als guardons “Premis del Turisme de les Illes Balears”, de 7 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest Resolució al BOIB.

Segon.- Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (28 de juliol de 2022)

El president de l'AETIB Jaume Colom Adrover (Per Resolució del President de l'AETIB de 28 de setembre de 2021, de delegació de firma)