Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 449035
Citació a termini a les persones interessades en el recurs contenciós administratiu PA 337/2022, que es segueix en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 interposat contra la desestimació presumpta, per silenci administratiu, de la reclamació presentada en data de 28 de maig de 2021 sobre reconeixement de carrera professional en les mateixes condicions que el personal fix

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'ofici del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1  de data 26/07/2022, es té per interposat recurs contenciós administratiu per les senyores Maria del Rocío Romaguera Fuentes i Gisela Regina Donatini, i pel senyor Raul Edilberto Alvarado Gutiérrez, que es tramita com a procediment abreujat 337/2022, contra la desestimació presumpta, per silenci administratiu, de la reclamació presentada en data de 28 de maig de 2021 sobre reconeixement de carrera professional en les mateixes condicions que el personal fix.

Com que de manera directa o indirecta la impugnació esmentada pot resultar rellevant per a una pluralitat de persones que podrien tenir la condició d'interessades en aquest procés, en base a l'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, se citen a termini a les persones interessades en el procediment abreujat 337/2022 perquè es puguin personar com a demandades davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 en el termini de nou dies, comptadors a partir de l'endemà de publicar-se aquesta notificació.

Les persones interessades hi han de comparèixer en forma legal, de conformitat amb el que estableix l'article 23 de la Llei 29/1998. Així mateix, se les comunica que, en cas que s'hi personin fora de termini, se les considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotraure ni interrompre el procediment i que, si no s'hi personen, el procediment continuarà en tots els seus tràmits i no serà procedent fer-les cap altra notificació.

 

(Signat electrònicament: 3 d'agost de 2022)

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Per absència (art. 27.2 del Decret 63/2019, de 2 d'agost, pel qual s'estableix l'estructura orgànica bàsica del Servei de Salut de les Illes Balears) La directora d'Àrea de Coordinació Administrativa Maria del Mar Rosselló Amengual