Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 440932
Extracte de la Convocatòria pública de subvencions memòria històrica de la Regidoria d’Educació per a l’exercici 2022 aprovada per Acord de la Junta de Govern de 13 de juliol de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

REGIDORIA D'EDUCACIÓ I POLÍTICA LINGÜÍSTICA BDNS: 642285

“De conformitat amb el que es preveu als articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria de la qual es pot consultar el text complet a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/642285) i a  la pàgina web  palmaeduca.cat

Primer. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és promoure la realització de publicacions, documentals i projectes tan escrits com audiovisuals centrades en l'estudi i la difusió de temàtiques relacionades amb la memòria històrica de la ciutat que es considerin d'utilitat pública o social i d'interès general, que redundin en benefici dels ciutadans.

Segon. Destinataris

Poden ser beneficiaries de les subvencions les persones físiques i jurídiques de dret privat o públic amb personalitat jurídica que puguin dur a terme els projectes o les activitats que es trobin en la situació que motiva la concessió de la subvenció i compleixin els requisits i les obligacions previstes als articles 13 i 14 de  la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 10 i 11 de l' Ordenança municipal de subvencions.

Tercer. Despeses subvencionables

Són les que, de manera indubtable, responen a la naturalesa de l'activitat subvencionada, resulten estrictament necessàries i es realitzen en el termini establert. En concret, seran subvencionables les despeses relatives a conceptes que incideixen de manera directa en l'edició de la obra, tant respecte als continguts (investigació, recopilació, fotografia, digitalitzacions, entre altres) com respecte a la producció (disseny, maquetació, impressió, formats digitals, entre altres).

No són despesa subvencionable els costos indirectes de llum, telèfon, internet  o benzina ni les despeses de transport.

Quart. Quantia

L'import  total a que es dedica a aquesta convocatòria és de 20.000 euros. Es subvencionaran els projectes que han assolit la puntuació mínima establerta, amb un màxim de 3.000 euros. La subvenció s'assignarà als projectes per ordre de puntuació fins a exhaurir la partida econòmica. L'import de la subvenció atribuïda al darrer beneficiari, segons l'ordre de prelació, no podrà ser superior al crèdit que quedi disponible.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds degudament emplenades i que es troben disponibles a la pàgina web  palmaeduca.cat, es poden presentar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de  la convocatòria al BOIB en el termini de 20 dies naturals.

Les persones jurídiques hauran de presentar les sol·licituds juntament amb la documentació que s'hi ha d'adjuntar,  de manera telemàtica al registre electrònic de l'Ajuntament de Palma.

Palma, 3 d'agost de 2022

La cap de negociat p.d. Decret de batlia núm 3000 de 26/02/2014 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014) Francisca Ropero Salom